karol_sied Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam! Chciałbym żebyście poradzili mi jakiś trening. Mam 16 lat/ok 180 cm wzrostu/ ok. 60 kg. Do tej pory jeździłem rekreacyjnie ok. 100-150 km/miesiąc (czyli dosyć mało). Chciałbym zwiększyć kondycję i poprawić wydolność płuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 a mnie ciekawi taka rzecz: jeżdze na rowerze tak czesto jak moge jednak moj tydzien wyglada mnie wiecej tak: -3 razy trening sztuk walki 1,5 h -2 razy wycieczka rowerowa albo katowanie sie po lasach albo dłuzsze wycieczki. - czasami dochodzi do tego jesczze jedna bonusowa w niedziele treningi walki nie sa jakos szczególnie konkretne na nogi jednak przez caly tydzien moje miesnie pracują mniej lub bardziej czy takie napieranie (oczywiscie nie daje dzien w dzien z siebie 100%) poprawia kondycje rowerowa czy aby zwiekszyc moc trzeba organizmowi dawać dni odpoczynku, zaznaczam ze mam 22 lata i nie czuje sie źle po takim tygodniu, pytanie moje jest skonkretyzowane na "jak to sie przekłada na rowerowy power" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.