Michumm Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Witam wszystkich jako nowo zarejestrowany:) Mam pytanie do zanwców rometów, nie pamiętam już dokładnie ale około 13 lat temu dostałem rower piękny srebrny (az prawie lustrzany) romet z ładnie widocznymi spawami, amortyzatorów niebyło, osprzęt shimano altus, zmiana przełożeń za pomocą ustrojst pod a nie w kierownicy, podłużna rura była nietypowa po była elipsą mocowanie linek od hamulca i przerzutek było z boku ramy a nie na górze. Jeżeli orientuje się ktoś co to za model to prosiłbym bardzo o informacje, tkwi on jakoś w mojej pamięci, niestety nie nacieszyłem się nim gdyż po 1miesiacu został skradziony Dziekiję za jakiekolwiek informacje. Od tamtego czasu nie jeździłem już na rowerze, a romecik smigał jak rasowy xc Teraz przymierzam się do ponownego rozkoszowania się xc, zaczynam składać rowerek, począwszy od ramy będą to el nino lub peak. Pozdrawiam.
rodszyld69 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Jeżeli orientuje się ktoś co to za model to prosiłbym bardzo o informacje, tkwi on jakoś w mojej pamięci, niestety nie nacieszyłem się nim gdyż po 1miesiacu został skradziony Dziekiję za jakiekolwiek informacje. Od tamtego czasu nie jeździłem już na rowerze, a romecik smigał jak rasowy xc proszę bardzo może wśród nich coś znajdziesz http://mslonik.pl/rowery/rowery-romet/574-rowery-romet
Michumm Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 Nie bardzo, aż tak stary ten rower nie był w tym czasie koledzy smiegali na nieziemskich zielonych "egoist"-ach Takie były altusy
Roonin Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Jedyny rower taki jak opisujesz z tamtych czasów jaki mi przychodzi do głowy to był Victus Skybike http://tablica.pl/oferta/rower-victus-skybike-ID2Re2p.html To jest akurat wersja damska ale były męskie i jak na tamte czasy to był wypas
Michumm Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 Niestety, tutaj rama jest okrągła a nie eliptyczna, ładne spawy były wyszczególnione, troche wyższa pułka niż ten.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.