Skocz do zawartości

[rower] Romet poszukiwany

Michumm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich jako nowo zarejestrowany:)

Mam pytanie do zanwców rometów, nie pamiętam już dokładnie ale około 13 lat temu dostałem rower piękny srebrny (az prawie lustrzany) romet z ładnie widocznymi spawami, amortyzatorów niebyło, osprzęt shimano altus, zmiana przełożeń za pomocą ustrojst pod a nie w kierownicy, podłużna rura była nietypowa po była elipsą mocowanie linek od hamulca i przerzutek było z boku ramy a nie na górze.

Jeżeli orientuje się ktoś co to za model to prosiłbym bardzo o informacje, tkwi on jakoś w mojej pamięci, niestety nie nacieszyłem się nim gdyż po 1miesiacu został skradziony :( Dziekiję za jakiekolwiek informacje. Od tamtego czasu nie jeździłem już na rowerze, a romecik smigał jak rasowy xc

Teraz przymierzam się do ponownego rozkoszowania się xc, zaczynam składać rowerek, począwszy od ramy będą to el nino lub peak. :)

Pozdrawiam.

Napisano

Jeżeli orientuje się ktoś co to za model to prosiłbym bardzo o informacje, tkwi on jakoś w mojej pamięci, niestety nie nacieszyłem się nim gdyż po 1miesiacu został skradziony :( Dziekiję za jakiekolwiek informacje. Od tamtego czasu nie jeździłem już na rowerze, a romecik smigał jak rasowy xc

proszę bardzo może wśród nich coś znajdziesz  :thumbsup:

http://mslonik.pl/rowery/rowery-romet/574-rowery-romet

Napisano

Nie bardzo, aż tak stary ten rower nie był w tym czasie koledzy smiegali na nieziemskich zielonych "egoist"-ach

Takie były altusy

post-170244-0-49047000-1383677782_thumb.jpg

post-170244-0-58608700-1383677794_thumb.jpg

Napisano

Niestety, tutaj rama jest okrągła a nie eliptyczna, ładne spawy były wyszczególnione,  troche wyższa pułka niż ten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...