kazafaza Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Serwus, Właśnie wyczytałem na Singletrackworld.com, że Fox na swej stronie prowadzi akcję mającą na celu ustalenie czy jesteśmy w posiadaniu wadliwego egzemplarza czy też możemy dalej spokojnie katować sprzęta. Z tego co zrozumiałem to uszkodzony damper może spowodować nadmierne rozciągnięcie widelca co może skutkować "zgubieniem" koła. Zapewnili iż "jedynie mały procent z ok. 42,000 wyprodukowanych sztuk jest narażony na usterki spowodowane specyficznymi warunkami"... Ja na szczęście zarażony nie jestem głównie z powodu braku w.w. amora, ale radziłbym każdemu nosicielowi się przebadać :) POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Z tego co pamiętam, to jest to jakaś partia tylko i nie była ona dostępna w Polsce chyba. Ale mogę się mylić Mój foksik jest ok bo sprawdzałem ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja też już sprawdziłem, mój był z niemiec, na szczęście też jest ok. Fox ostatnio ma tych wpadek coś za dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 provid - całkiem możliwe, ale w dzisiejszych czasach nie jest problemem kupienie roweru ze sklepu w Niemczech, który zostanie następnie wysłany z magazynu w Holandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oesz Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja sprawdziłem i okazało się, że mój foxik podlega wymianie tłumika. Zaniosłem do sklepu gdzie kupiłem rower, oni odesłali do Cult-bike (jak się dowiedziałem to oni wymieniają tłumik. Nie odsyłają amora do USA) i po kilku dniach miałem go z powrotem. Oczywiście wszystko za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 25 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ciekawe jak będzie z jakością po przeprowadzce na Daleki Wschód Czyżby Fox 2013 to ostatni "dobry" rocznik tych amortyzatorów? Bomberom nie wyszło to na zdrowie.Ja ze swoim fox'em tez mam problemy ale na wymianę tłumika się nie załapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi