kamar59 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam do czego mogą służyć te dwa otwory, po lewej stronie zdjęcia na dole ? Zaślepione śrubkami o innej nasadzie? Rama szosowa. Może są do montaży stopki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 również przyszlo mi do glowy to co Tobie miałem podobne mocowanie w rowerze mtb, ale od strony napedu, ale nie wiem tez po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Giant ma tam miejsce na zamocowanie baterii do systemów elektronicznych, ale wątpię, żeby trzymała się ona na śrubach i żeby tego typu mocowanie było w Twoim rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Najprościej byłoby wysłać zapytanie do producenta - jest spora szansa na otrzymanie wyjaśniającej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 co to za rower?mi to wygląda na miejsce na;1. wspomnianą już baterię Di2/EPS2. czujnik licznika kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wg producenta jest to miejsce do zamocowania baterii di2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Wow nie głupia rama mniej znanego producenta hehe Dobrze że ten ,rower wylukałem fajnie na nim się jeździ. co to za rower?mi to wygląda na miejsce na;1. wspomnianą już baterię Di2/EPS2. czujnik licznika kadencji Rower kupiłem na allegro w licytacji. Jest nowy (2013 r) tzw. powystawowy lub demo bike. Rama jest szwajcarska, na grupie Shimano 105. Mniej znany producent rowerów w Polsce. Ale przez to tańszy. Bo taki sam Gianta czy Treka lub Meridy na tym osprzęcie kosztuje koło 5 tys. Waga roweru z pedałami wynosi 8,400 kg, widełki 380 g a rama jest jakaś Ultra. Typowa rama alu ma 1,5 kg ta ma mniej,1250 kg A karbonowa 1 kg Opony są Continental GP 4000 , obręcze Reynolds Solitude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Powiecie mi jaki typ mam suportu Press Fit ? Bo są z 4 rodzaje Press Fit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Masz szosowy press fit firmy Shimano najpewniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.