Coco77 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam . Posiadam taki rowerek zakupiony kilka lat temu , który stoi w garażu . Zastanawiam się co to za rama . I jak sądzicie czy warto remontować ? http://imageshack.us/user/psark77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kurde gdzieś widziałem taka rame ale przesiałem linka, jak znajde to podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Prawdę mówią, że amelinium nie pomalujesz . Fajnie wygląda, dla samego wyglądu warto się pobawić w renowację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Szkoda remontować, zbyt piękny jest : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Siodełko z jednej strony żółte z drugiej czarne? Jakbyś wymieniał szpilki kół to chętnie odkupię stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coco77 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A co sądzicie o osprzęcie ? W/g mnie Campa - przerzutki ale nie jestem pewien. Rama jest dość porysowana . Gruntowny remont na pewno sporo kasy pochłonie . Malowanie ramy , koła , łańcuch i zębatki mam zamiar wymienić . Ktoś już musiał coś z ramą robić bo nie widziałem aby w takim kolorze rowery były produkowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Rama to chyba gołe alu, jak chcesz dać nowy lakier to daj na proszek - koszt pewnie nie więcej jak 100 zł razem z piaskowaniem. Wymieniłbym jedynie klocki, siodło, nowe linki, pancerze i owijka, ewentualnie inne klamki. Jeśli łańcuch nie przeskakuje to zostaw, kółka też są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.