ditom Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie tego amora. Ogólnie co o nim sądzicie? Czy nadaje się na maratony i codzienne treningi ? Jak pracuje? Czy nadaje się dla osoby ważącej 62 kilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianST Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pracuje dobrze sam chcialem cos takiego kupic, zastanow sie czy nie warto dołozyc kilka stowek na cos powietrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg000 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 http://www.mtbr.com/cat/suspension/2012-forks/rockshox/xc-30-tk/prd_480184_6771crx.aspx opinie, za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xswistaqx Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja zainwestowałbym w coś powietrznego. Przy zbliżonej wadze (65kg) sprężynowy XC 32TK pracował po prostu kiepsko. Jest raczej przystosowany do cięższych jeźdźców także pod lekkimi osobami nie pracuje w pełni swoich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 pracował po prostu kiepsko No bo trzeba sobie dobrać sprężynę ... inna sprawa ze w sklepach nie ma takiej możliwości bo zazwyczaj sa tylko z jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditom Napisano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A ile taka sprężyna kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Oryginalna ? nie mam pojęcia, ale mozna tanio coś sobie zorganizować z czegoś innego lub nawet zamówić nie koniecznie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditom Napisano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No to w takim razie nie pozostało mi nic innego jak go zamówić. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajgor11 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Podczepię się pod temat: mam RS XC30 TK , mam złą sprężynę , gdzie mogę kupić inne, ewentualnie jaką sprężynę mogę kupić nie dedykowaną pod XC30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xswistaqx Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No bo trzeba sobie dobrać sprężynę ... inna sprawa ze w sklepach nie ma takiej możliwości bo zazwyczaj sa tylko z jedną. Tyle, że można dobrać sprężynę to ja wiem Jako, że i tak planowałem przesiadkę na coś lepszego i powietrznego to doszedłem do wniosku, że kombinowanie z szukaniem innej sprężyny/modyfikacjami będzie stratą czasu i zapewne funduszy. Szczególnie, że różnice w cenie pomiędzy XC 30 TK a np. RST First czy Reconem air nie są tak ogromne względem tego co się otrzymuje (oczywiście z mojego punktu widzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Luxus kosztuje jak wiadomo a tuta luxuem można nazwać brak konieczności biegania po sklepach czy obdzwanianie ludzi by załatwili odpowiednią sprężynę tylko w wersji powietrznej dmuchamy tyle ile chcemy O sprężynach do XC było już w kilku tematach poszukajcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi