ditom Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie tego amora. Ogólnie co o nim sądzicie? Czy nadaje się na maratony i codzienne treningi ? Jak pracuje? Czy nadaje się dla osoby ważącej 62 kilo ? Cytuj
MarianST Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Pracuje dobrze sam chcialem cos takiego kupic, zastanow sie czy nie warto dołozyc kilka stowek na cos powietrznego. Cytuj
Greg000 Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 http://www.mtbr.com/cat/suspension/2012-forks/rockshox/xc-30-tk/prd_480184_6771crx.aspx opinie, za i przeciw Cytuj
xswistaqx Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Ja zainwestowałbym w coś powietrznego. Przy zbliżonej wadze (65kg) sprężynowy XC 32TK pracował po prostu kiepsko. Jest raczej przystosowany do cięższych jeźdźców także pod lekkimi osobami nie pracuje w pełni swoich możliwości. Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Napisano 4 Listopada 2013 pracował po prostu kiepsko No bo trzeba sobie dobrać sprężynę ... inna sprawa ze w sklepach nie ma takiej możliwości bo zazwyczaj sa tylko z jedną. Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Napisano 4 Listopada 2013 Oryginalna ? nie mam pojęcia, ale mozna tanio coś sobie zorganizować z czegoś innego lub nawet zamówić nie koniecznie drogo. Cytuj
ditom Napisano 4 Listopada 2013 Autor Napisano 4 Listopada 2013 No to w takim razie nie pozostało mi nic innego jak go zamówić. Dzieki za pomoc Cytuj
ajgor11 Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Podczepię się pod temat: mam RS XC30 TK , mam złą sprężynę , gdzie mogę kupić inne, ewentualnie jaką sprężynę mogę kupić nie dedykowaną pod XC30? Cytuj
xswistaqx Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 No bo trzeba sobie dobrać sprężynę ... inna sprawa ze w sklepach nie ma takiej możliwości bo zazwyczaj sa tylko z jedną. Tyle, że można dobrać sprężynę to ja wiem Jako, że i tak planowałem przesiadkę na coś lepszego i powietrznego to doszedłem do wniosku, że kombinowanie z szukaniem innej sprężyny/modyfikacjami będzie stratą czasu i zapewne funduszy. Szczególnie, że różnice w cenie pomiędzy XC 30 TK a np. RST First czy Reconem air nie są tak ogromne względem tego co się otrzymuje (oczywiście z mojego punktu widzenia). Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2013 Mod Team Napisano 4 Listopada 2013 Luxus kosztuje jak wiadomo a tuta luxuem można nazwać brak konieczności biegania po sklepach czy obdzwanianie ludzi by załatwili odpowiednią sprężynę tylko w wersji powietrznej dmuchamy tyle ile chcemy O sprężynach do XC było już w kilku tematach poszukajcie sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi