pyskata Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Witam, Za 2 miesiące mój chłopak kończy 18 lat, w związku z tym mam pomysł na urodzinowy filmik do którego potrzebowałabym pomocy. Dlaczego tutaj ? Kuba, bo tak ma na imię mój chłopak, od paru ładnych lat zajmuje się kolarstwem, bierze udział we wszelkiego rodzaju wyścigach, maratonach itp. A co do filmiku - czy mogłabym prosić was o przesłanie zdjęć ( najlepiej w stroju kolarskim) z kartką, na której będą napisane krótkie życzenia? Zdjęcia będą wstawione do filmiku. Pomysł znalazłam w internecie i trochę zmodyfikowałam. Pomożecie ?
Piksel Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.