ajgor11 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Witam!Jestem z Kętrzyna i mam nowego Kross'a. Problem w tym, że nie wiem gdzie dokonywać przeglądów itd. W Kętrzynie co prawda jest jakiś sklep z napisem ,,Kross,, ,ale na stronie krossa nic o tym sklepie nie ma. Wyczytałem ,że są dwa autoryzowane sklepy w Mrągowie. Po zadzwonieniu do obu serwisów, okazało się ,że tylko jeden robi gwarancje krossa itd. itp. Wiem ,że jest jeszcze serwis w Giżycku ,ale nikt nie odbiera. Macie może jakieś opinie na temat serwisów z Mrągowa i Giżycka? Pozdrawiam!
MarianST Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Servisuj tam gdzie kupiłes rower Proste i logiczne
ajgor11 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 Kolego rower kupiłem w mudserwisie (Kraków) , raczej to nie jest opłacalne ,żeby jechać do Krakowa na serwis
Maxim Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Ewentualnie tylko pierwszy zrób w tym sklepie w którym Ci pieczątkę przybiją. A potem to już trzeba będzie ściągnąć folię z pilota
Mod Team mrmorty Napisano 6 Listopada 2013 Mod Team Napisano 6 Listopada 2013 W Giżycku w sklepie straszna drożyzna - np linka przerzutkowa Jagwire Basic kupiona w Olsztynie za 6 zł, u nich kosztowała bodajże 10,50. Kupowałem tam trochę drobiazgów - jako sklep średnio mi się podobało(obsługa niezbyt wysokich lotów), ale serwis całkiem ok - pan prowadzący sklep kilka razy mi pomógł Mrągowo - też trochę drobiazgów kupowałem. Ceny całkiem przyzwoite. Raz mi podpadli gdy byłem przejazdem i wysłałem brata do sklepu by kupił kilka metrów pancerza przerzutkowego - sprzedali mu hamulcowy ze słowami taki jest lepszy bo linka ma mniejszy opór(o tym że taki pancerz nie jest wystarczająco sztywny to chyba sami nie wiedzieli). Mam na uwadze sklep w takim podziemiu w centrum obok, albo pod pizzerią. Kętrzyn - długo opowiadac, podsumowując - słabo, oj słabo. p.s. sklep w Giżycku nie odbiera bo na zimę zwinęli pewnie działalnośc.
ajgor11 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Napisano 6 Listopada 2013 @mrmorty Jeśli chodzi o akcesoria ,części wszystko będę zamawiał w internecie i jeśli trzeba będzie, kupioną część dam do serwisu ,żeby zamontowali. Bardziej chodzi mi o to gdzie poleciłbyś oddać rower tzn. jakość serwisu itp. Pozdrawiam!
Mod Team mrmorty Napisano 7 Listopada 2013 Mod Team Napisano 7 Listopada 2013 Mam dwa zaprzyjaźnione ale to Olsztyn. Jeśli bywasz często to ok. Równie dobrze możesz uderzyc do mnie na priv - mieszkam w Biskupcu i lubię pogrzebac w sprzęcie w zamian za jakiś napój wyskokowy
ajgor11 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 Ok jeszcze się zastanowię Jak będę wiózł rower na serwis, to jeszcze do Ciebie napiszę na priv ,ok ? Pozdrawiam!
Mod Team mrmorty Napisano 7 Listopada 2013 Mod Team Napisano 7 Listopada 2013 W warmińsko-mazurskiej grupie masz temat o serwisach w okolicy. Ja polecam serwisowanie albo u Bartka Męzińskiego albo na Sikorskiego naprzeciwko Real'a. Jest też serwis na Dworcowej. Robią ok, ale wkurzyli mnie tym pocięciem szprych bez mojej wiedzy. Więc tam nie chodzę.
ajgor11 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 Czytałem ten temat, ale jazda do Olsztyna do Krossa nie za bardzo mi pasuje Wolę bliżej .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.