Badek Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cześć, Jako, że towarzystwo do wspólnego kręcenia mi się ostatnio rozpadło, szukam klubów rowerowych bądź grup z Koszalina lub ze Sławna. Mieszkam w małej wiosce pomiędzy tymi miastami (do Koszalina 25km, do Sławna 21km). Szukałem na internecie, lecz niestety nic ciekawego się nie doszukałem. Istnieją? Może sami w nich jesteście? Nie jeżdżę czysto rekreacyjnie, rower mi służy do wyrabiania formy na przyszłościowe maratony, jest dla mnie synonimem "zdrowia" i dobrej, grupowej zabawy. Jeżdżę głównie po asfalcie. Od prawie roku. Mam 17 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W Koszalinie to chyba tylko sekcja rowerowa przy TKKF, ale nawet nie wiem, czy jeszcze istnieje (dwa lata temu działali dosyć aktywnie, chociaż ostatnio o nich przycichło). Tu masz kontakt: http://www.tkkf.koszalin.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=209 pewnie dowiesz się szczegółów. Kluby pokroju "Roweria" możesz sobie odpuścić, chyba że interesują Cię rekreacyjne wycieczki w towarzystwie uroczych pań w średnim wieku. Osobiście, nie zdarzyło mi się jeszcze widzieć w mieści jakiejś "profi" grupy. Chociaż czasami napotykam kilkuosobowe grupetta na trasie Sianów - Ratajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.