johnny606 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nazwa: Accent (2014) Data dodania: 03 listopad 2013 - 12:09 mój mały, miejski ścigacz Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Super a gdzie rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny606 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Super a gdzie rower rower zaczynam składać. póki co jestem jedynie szczęśliwym posiadaczem nowej ramy. jeśli to mile widziane to wlepię jej zdjęcie. zapisałem się na forum żeby poszerzyć swoją wiedzę o rowerach i częściach- aby przypadkiem nie wpuścić się w niepotrzebne koszty i dokładnie rozważyć zakup każdego komponentu. gorąco pozdrawiam Johnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jaki kolor ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny606 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jaki kolor ramy dół czarny, góra biała obecnie składam do kupy koła, jak tylko go postawię "na nogi" to walnę jakieś foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
johnny606
Nazwa: Accent (2014)
Data dodania: 03 listopad 2013 - 12:09
mój mały, miejski ścigacz
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.