Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w wyborze narzędzi

Gość badddy

Pytanie

Napisano

Witam, poszukuję dobrego klucza do odkręcania misek i zaślepki hollowtech II, radzicie lepiej kupić klucz nasadowy czy oczko?

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mam taki:

http://allegro.pl/klucz-vautron-do-suportow-hollowtech-ii-gxp-i3631208617.html

Ergonomia taka sobie ale jest 3w1. Na kilka razy wystarczy. Niestety klucz do zaślepki lewego ramienia jest z plastiku i nasadzana na metalowy imbus. Po kilku dokręceniach/odkręceniach plastik zintegrował się z metalowym imbusem i nie da się go zdjąć bez użycia siły. Myślę że można w podobnej ceni kupić lepszy produkt.

Napisano

Osobiście polecam samą nasadkę. Założysz zarówno na zwykłą grzechotkę jak i na klucz dynamometryczny.

Napisano

Osobiście polecam samą nasadkę. Założysz zarówno na zwykłą grzechotkę jak i na klucz dynamometryczny.

Maniak, a mógłbyś zapodać jakiś link gdzie kupię tą nasadkę i do wmiarę taniego kluczyka do tej plastikowej nakrętki.

Napisano

Maniak, a mógłbyś zapodać jakiś link gdzie kupię tą nasadkę i do wmiarę taniego kluczyka do tej plastikowej nakrętki.

Sorry za tą rangę zamiast nicku ale nie zauważyłem, lepiej jest kupić według mnie cały klucz niż nasadkę na imbusa, jestem bardziej za pro i to tym orginalnym, dzięki wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...