Skocz do zawartości

[stojak serwisowy] Jaki stojak do 250zł

BajkowiecxD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

razem z bratem zrobilismy zrzutę i wyszło nam że mamy 250zł na (wkoncu) porządny stojak serwisowy.

w zasadzie nie mamy wymagań,oprócz tego zeby był poprostu dobry w tej cenie i mozna bylo złapac rower za ramę/sztycę.

znalezliśmy taki i ten nam najbardziej przypadl

http://allegro.pl/serwisowy-stojak-rowerowy-mocny-do30kg-skladany-i3648855339.html

jesli macie jakieś inne propozycje pisac tutaj oraz powiedzcie czy ten co podałem ja warty jest uwagi i czy to dobra cena

Pozdrawiam i dziękuje

Napisano

Zastanówcie się o ile nie macie serwisu rowerowego, czy jest wam to potrzebne. Do jednostkowego grzebania w rowerze stojak to zbędny gadżet. Wszystko można zrobić bez niego i sobie dobrze poradzić. Ten stojak wygląda w miarę porządnie. Jak macie tatę/wujka/znajomego co potrafi i ma dostęp do spawarki to możecie sami zrobić stojak z jakiś rurek ze złomu, albo piwnicy. Zaletą jest, że będzie idealnie przystosowany do waszych potrzeb no i na pewno mocniejszy i wytrzymalszy od kupionego. Wadą może być waga, ale raz na jakiś czas przenieść 15-20 kg to chyba nie jest problem.

Napisano

własnie nie mamy zbytnio okazji zeby zrobic taki stojak samemu to pierwsze primo

a drugie primo czasami brat naprawia kolegom rowery i ja mu pomagam,wiec stwierdzilismy ze nam się przyda tylko pozstaje kwestia czy to bedzie dobry wybór w tej cenie.Czy nie bedzie czegoś lepszego za te pieniądze :)

Napisano

ciezko mi powiedziec, velomann troche bardziej popularny i ma w miare pozytywne opinie. Na moje to pewniejszy wybor, choc nie wykluczone, ze stojak do ktorego link podajesz jest rownie dobry, ale wymaga to sprawdzenia.

Ostatnio szukalem wlasnie opini i na temat powyzszego nigdzie sie niczego nie doszukalem, a velomann moze nie jakos bardzo popularny, ale jakis opini mozna sie doszperac.

Tu masz recenzje wyzszego modelu trim -> http://endurorider.pl/2011/04/rowerowy-stojak-serwisowy-velomann-bike-trim-v-2500/

• 3 miesiące temu...
Napisano

Ja w moim tym Veloman Biketrim łapie rowery za sztyce siodełka przy samej ramie i przednim kołem opieram o podłogę jeśli przy przednim kole nic nie robie. Dla mnie spoko.

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...