loko2002 Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 Cześć Wszystkim!!! Chciałbym zasięgnąć opinii na temat roweru szosowego Kross Venom Berus ponieważ zastanawiam się nad zakupem takowego jako roweru treningowego na szosę. Na codzień jeżdżę i próbuję się ścigać XC ale formę chciałbym budować w warunkach asfaltowych. Czy ktoś z Was posiada taką szosówkę i mógłby mi coś więcej o niej powiedzieć??? Jeśli jednak uważacie że są zdecydowanie lepsze rowerki tej klasy ( i oczywiście w podobnej cenie ) to proszę o wszelkie porady. Pozdrawiam CALUTKĄ BRAĆ ROWEROWĄ i czekam z niecierpliwością na wiadomości od WAS.
Sulik Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 No więc może troszkę nie na temat, ale ja bym zainwestował 400zł w koła 26" na opony szosowe zamiast kupować kolarzówkę od razu. Sam to rozwiązanie wybrałem no i nie narzekam...
Ślepa Genia Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 odradzam kupna szosówki kross- osobiste doświadczenia. proponowałbym złozenie coś na ramie accenta.
pchełas Napisano 13 Lipca 2006 Napisano 13 Lipca 2006 A mógłbyś napisać coś więcej o powodach Twojej niechęci do Krossa? Które ramy accenta polecasz do składania szosówki- te najtańsze nadają się na nasze polskie drogi czy trzeba inwestować w wyższe modele?
KubaWinter Napisano 14 Lipca 2006 Napisano 14 Lipca 2006 Widziałem niedawno w Go Sporcie szosowego Krossa. Prezentuje się tak średnio, osprzęt z tego co pobieżnie zobaczyłem jest markowy, ale rama taka sobie. Na starym forum Szosa.Rowery.Org, jakiś serwisant odradzał Krossy... O Accentach, nawet o r001, słyszałem same pozytywne opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.