szliri Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Cześć, orientujecie się może gdzie dostanę tanio bloki shimano spd ? Stare gdzieś zapodziałem i potrzebuje nie drogo kupić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 poszukać na allegro jakieś używane ale niewytarte Wielokierunkowe chcesz? Kupiłem ale marudziłem sporo na nie, co się okazało - zapięcia w moich pedałach są zbytnio wyrobione i wielokierunkowe nie trzymają za dobrze.Jakby co to w priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Bardziej zależy mi na czymś z łodzi ponieważ potrzebuje na dniach bloki poniedziałek/wtorek, jak coś to będę pamiętał o twojej propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nowe dostaniesz przy Łagiewnickiej 121. Exim - Bike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 W każdym sklepie rowerowym dostaniesz. Licz się z ceną w okolicach 50 zł za bloki Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wiem, że dostanę w prawie każdym sklepie tylko tak jak Pixon mówi, najczęściej są w cenie 50zł co dla mnie jest ceną zaporową - to prawie cena m520-tek. Dlatego może wie ktoś gdzie można kupić jakieś zamienniki wellgo itp które można dostać np za 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Allegro ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Na allegro w drodze wyjątku zakupię, jeszcze pochodzę po sklepach może gdzieś taniej znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 W każdym sklepie rowerowym dostaniesz. Licz się z ceną w okolicach 50 zł za bloki Shimano. Nie jest tak łatwo. szukałem jakiś czas temu w Warszawie bloków i odwiedziłem kilka sklepów, a tam lipa - na stanie tylko wypinane wielokierunkowo, a takich nie chciałem. Musiałem zamówić przez internet, więc doszła cena przesyłki. Niestety popularność zakupów w internecie sprawia, że niedługo w zwykłych sklepach zostaną tylko gotowe rowery i najwyżej dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jeśli kogoś interesują bloki są do dostania w Exim - Bike , vp w cenie 34,90 , shimańce za 39.99. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.