maciejas Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 wielkie dzięki dla Maciejas'a za dotychczasowe zruganie Polecam się na przyszłość. W pewnym sensie komentowałem i komentuję jeszcze zawodowo A tak z zupełnie innej beczki - przyszło mi do głowy, że nasze stalowe idee można też upowszechniać nosząc ciekawie zaprojektowany jersey, z paprykarzem rzecz jasna. Mam taki jeden (bez paprykarza) akurat ze Stigmy - świetnie się w tym jeździ, ale można też innego producenta wynająć. Co myślita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Maciejas - pomysł zacny jak zawsze (myśleliśmy o tym już w 2013 robiąc te białe koszulki) ale ja to widzę raczej w formie:jest projekt, jest cena - kto chce zamawia wcześniej. Nic na siłę! (i nie róbmy z tego "wycieczki kolonijnej w rozpoznawalnych koszulkach)Maciejas - dasz namiar na ciekawe jerseye (gołe i do druku?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Hmm może już czas na założenie tematu Paprykarz Stalovy 2014?Hmm ma ktoś kawał żelastwa (cały rower) pożyczyć na zlot bym mógł uczestniczyć, bo mój Smok pewnie już płynie w kontenerze ze złomem do Chin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Cierpkości, już niebawcem zawiśnie nowy błyszczący temat zajawkujący! Co do roweru - niestety...ale do listy na Twoim temacie dopisuję ramę Marin Hamilton 20.5"(niestety na Obczyźnie, jeśli ogarniesz/opłacisz transport jest Twoja) POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Hmm może już czas na założenie tematu Paprykarz Stalovy 2014? już niebawcem zawiśnie nowy błyszczący temat zajawkujący! Temat oficjalnie pojawi się jak dopnę sprawy noclegów i programu (a to jest zależne od obcych mi ludzi). Wcześniej nie ma sensu co by nie było bałaganu, zmian, tłumaczenia czemu to a nie tamto. Data mam nadzieję widoczna jest dla wszystkich Bardzo, bardzo ogólnie przybliżając program podobny jak poprzednio:wieczorny piątek "zapoznawczy"sobota: jazda+szranki+oficjalne nagrodyniedziela: jazda + rozstania w łzach.Teraz (do pierwszej połowy września) muszę doprecyzować gdzie w piątek, i gdzie pomiędzy sobotą a niedzielą spędzimy czas.Jak rzekł Lord - cierpliwości Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 PolskiBus.com wprowadza do swojej sieci połączeń cztery nowe linie i łączy kolejne miasta: • Warszawa – Wilno • Szczecin – Berlin • Szczecin – Gorzów Wielkopolski – Poznań – Wrocław • Wrocław – Opole – Kraków Wrocław – Poznań – Gorzów Wielkopolski-Szczecin Nowa trasa P17, 3 kursy dziennie Kursy będą realizowane od 5 września 2014 Rezerwacja biletów od 20 sierpnia Od 5 września Poznań/Wrocław i Niemiaszki mają łatwiejsze połączenie na Paprykarza. Kwestia roweru - jak jest miejsce to wezmą, najlepiej spakować w karton i się zmieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2014 ...z lekkim opóźnieniem ale jedziemy!http://www.forumrowerowe.org/topic/171288-stallovy-paprykarz-2014-czyli-minizlot-milosnikow-wszelakiego-zelastwa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.