maciejas Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 wielkie dzięki dla Maciejas'a za dotychczasowe zruganie Polecam się na przyszłość. W pewnym sensie komentowałem i komentuję jeszcze zawodowo A tak z zupełnie innej beczki - przyszło mi do głowy, że nasze stalowe idee można też upowszechniać nosząc ciekawie zaprojektowany jersey, z paprykarzem rzecz jasna. Mam taki jeden (bez paprykarza) akurat ze Stigmy - świetnie się w tym jeździ, ale można też innego producenta wynająć. Co myślita?
Mod Team anarchy Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Napisano 27 Maja 2014 Maciejas - pomysł zacny jak zawsze (myśleliśmy o tym już w 2013 robiąc te białe koszulki) ale ja to widzę raczej w formie:jest projekt, jest cena - kto chce zamawia wcześniej. Nic na siłę! (i nie róbmy z tego "wycieczki kolonijnej w rozpoznawalnych koszulkach)Maciejas - dasz namiar na ciekawe jerseye (gołe i do druku?)
skwarek2 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Hmm może już czas na założenie tematu Paprykarz Stalovy 2014?Hmm ma ktoś kawał żelastwa (cały rower) pożyczyć na zlot bym mógł uczestniczyć, bo mój Smok pewnie już płynie w kontenerze ze złomem do Chin...
kazafaza Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Cierpkości, już niebawcem zawiśnie nowy błyszczący temat zajawkujący! Co do roweru - niestety...ale do listy na Twoim temacie dopisuję ramę Marin Hamilton 20.5"(niestety na Obczyźnie, jeśli ogarniesz/opłacisz transport jest Twoja) POZDRo-:ver
Mod Team anarchy Napisano 5 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2014 Hmm może już czas na założenie tematu Paprykarz Stalovy 2014? już niebawcem zawiśnie nowy błyszczący temat zajawkujący! Temat oficjalnie pojawi się jak dopnę sprawy noclegów i programu (a to jest zależne od obcych mi ludzi). Wcześniej nie ma sensu co by nie było bałaganu, zmian, tłumaczenia czemu to a nie tamto. Data mam nadzieję widoczna jest dla wszystkich Bardzo, bardzo ogólnie przybliżając program podobny jak poprzednio:wieczorny piątek "zapoznawczy"sobota: jazda+szranki+oficjalne nagrodyniedziela: jazda + rozstania w łzach.Teraz (do pierwszej połowy września) muszę doprecyzować gdzie w piątek, i gdzie pomiędzy sobotą a niedzielą spędzimy czas.Jak rzekł Lord - cierpliwości Koledzy
skwarek2 Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 PolskiBus.com wprowadza do swojej sieci połączeń cztery nowe linie i łączy kolejne miasta: • Warszawa – Wilno • Szczecin – Berlin • Szczecin – Gorzów Wielkopolski – Poznań – Wrocław • Wrocław – Opole – Kraków Wrocław – Poznań – Gorzów Wielkopolski-Szczecin Nowa trasa P17, 3 kursy dziennie Kursy będą realizowane od 5 września 2014 Rezerwacja biletów od 20 sierpnia Od 5 września Poznań/Wrocław i Niemiaszki mają łatwiejsze połączenie na Paprykarza. Kwestia roweru - jak jest miejsce to wezmą, najlepiej spakować w karton i się zmieści.
Mod Team anarchy Napisano 29 Września 2014 Mod Team Napisano 29 Września 2014 ...z lekkim opóźnieniem ale jedziemy!http://www.forumrowerowe.org/topic/171288-stallovy-paprykarz-2014-czyli-minizlot-milosnikow-wszelakiego-zelastwa/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.