Skocz do zawartości

[Szczecin] Stalowy Paprykarz czyli Liściopadowy miniZlot Wszelakiej Maści Odmieńców

kazafaza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wielkie dzięki dla Maciejas'a za dotychczasowe zruganie

Polecam się na przyszłość. W pewnym sensie komentowałem i komentuję jeszcze zawodowo :D

A tak z zupełnie innej beczki - przyszło mi do głowy, że nasze stalowe idee można też upowszechniać nosząc ciekawie zaprojektowany jersey, z paprykarzem rzecz jasna. Mam taki jeden (bez paprykarza) akurat ze Stigmy - świetnie się w tym jeździ, ale można też innego producenta wynająć. 

Co myślita?

• Mod Team
Napisano

Maciejas - pomysł zacny jak zawsze (myśleliśmy o tym już w 2013 robiąc te białe koszulki) ale ja to widzę raczej w formie:
jest projekt, jest cena - kto chce zamawia wcześniej. Nic na siłę! (i nie róbmy z tego "wycieczki kolonijnej w rozpoznawalnych koszulkach)
Maciejas - dasz namiar na ciekawe jerseye (gołe i do druku?)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Hmm może już czas na założenie tematu Paprykarz Stalovy 2014?
Hmm ma ktoś kawał żelastwa (cały rower) pożyczyć na zlot bym mógł uczestniczyć, bo mój Smok pewnie już płynie w kontenerze ze złomem do Chin...

Napisano

Cierpkości, już niebawcem zawiśnie nowy błyszczący temat zajawkujący! Co do roweru - niestety...ale do listy na Twoim temacie dopisuję ramę Marin Hamilton 20.5"(niestety na Obczyźnie, jeśli ogarniesz/opłacisz transport jest Twoja)

2013-10-11%2B16.32.57.jpg

p4pb9679552.jpg

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

Hmm może już czas na założenie tematu Paprykarz Stalovy 2014?

już niebawcem zawiśnie nowy błyszczący temat zajawkujący!

Temat oficjalnie pojawi się jak dopnę sprawy noclegów i programu (a to jest zależne od obcych mi ludzi). Wcześniej nie ma sensu co by nie było bałaganu, zmian, tłumaczenia czemu to a nie tamto. Data mam nadzieję widoczna jest dla wszystkich :)
Bardzo, bardzo ogólnie  przybliżając program podobny jak poprzednio:
wieczorny piątek "zapoznawczy"
sobota: jazda+szranki+oficjalne nagrody
niedziela: jazda + rozstania w łzach.

Teraz (do pierwszej połowy września) muszę doprecyzować gdzie w piątek, i gdzie pomiędzy sobotą a niedzielą spędzimy czas.
Jak rzekł Lord - cierpliwości Koledzy ;)
  • 3 tygodnie później...
Napisano

PolskiBus.com wprowadza do swojej sieci połączeń cztery nowe linie i łączy kolejne miasta: 
   • Warszawa – Wilno 
   • Szczecin – Berlin
   • Szczecin – Gorzów Wielkopolski – Poznań – Wrocław
   • Wrocław – Opole – Kraków

Wrocław – Poznań  Gorzów Wielkopolski-Szczecin

• Nowa trasa P17, 3 kursy dziennie

Kursy będą realizowane od 5 września 2014

Rezerwacja biletów od 20 sierpnia

Od 5 września Poznań/Wrocław i Niemiaszki mają łatwiejsze połączenie na Paprykarza. Kwestia roweru - jak jest miejsce to wezmą, najlepiej spakować w karton i się zmieści.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...