Mod Team adamos Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ale widelczyk tego Unita, to chyba stockowy P2 przyjął tego Knardziocha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 "Jakiś Kolo" czyli obok Łukasza aka Kazika nasz nadworny Fotografik. Chylę łyse czoło. Serwus Filipie! - nasza nadziejo na zdecydowaną poprawę oprawy graficznej w 2014 Plener portretowy cudny, Anarchy czy to przypatkiem nie Glinna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tak, to Rezerwat Dendrologiczny w Glinnej, a tak super perfecto dokładnie - Punkt Informacji Przyrodniczo Leśnej.. po drugiej stronie brukowanej ulicy Adamos - powiem tak - opona młodym zarostem z lekka podrapywała widła. Konieczne były naklejki po wewnętrznej stronie (po 2 dniach w błocie ubytków zero) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 no cóż Pięknie Gratulacje Obiecuję sobie wrócić na dawne trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ciekawym, jak p. IvanMtb ocenia Knarda po wycieczce. Jak się toczy taką masę po dziurach i korzeniach na dłuższym dystansie, bo o toczenie po asfalcie boję się pytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No właśnie, podbijam do powyższej prośby artoora. Napiszcie słowo jak to-to się sprawuje w pokonywaniu błotnistych Paprykarzowych szlaków, jak z prowadzeniem, na jakiej obrączce się to toczyło, ciśnieniu, i czy ogólnie się opłaca przy tej masie opony...Z góry podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Niniejszym, prawdopodobnie po raz pierwszy w Kraju-Raju zaistniało w środowisku naturalnym - blotopiachkorzenielasitepe - koło 29+. Szerzej nadmienimy otem w adekwatnym dziale. a jak już wspomni ja dopiszę drobne pół słowa od siebie Jedno jest pewne - 3" (w dodatku, niestety, na wąskiej obręczy) jakoś nie przeraża wielkością (za to bardzo dziwnie się wraca na nanoraoptora o 50mm szer. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Trochę offtopowo ( wolno mi, a co...) średniegoformata na szkle carla zeissa Jaki,jaki????? Anarchy, Ivan, na ostatnim zdjęciu wyglądacie trochę nietentego... jakby to rzec... Męsko Inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Durnykocie - no ten tego.. klasyczny i chyba najbardziej popularny pentacon six A co do foto - 42 517 aj-wery-lajków i podziw fanek mówi co innego Ale spokojnie, nie ma co zazdrościć - następnym razem gdy wpadniesz zrobimy sobie zdjęcie w trio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 klasyczny i chyba najbardziej popularny pentacon six Dwa kilo enerdowskiej myśli technicznej.... łapy urywało. następnym razem gdy wpadniesz zrobimy sobie zdjęcie w trio Oj, zdałoby się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloniu Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Stallovy Paprykarz: POPRAWINY. Może z lekkim (!) opóźnieniem ale zabłądzony samolot z kolegą Ivanem wylądował na ziemi zachodniopomorskiej. Niedziela (tradycyjnie już) zaczęła się leniwie. Sobota wypłukała resztki klocków z Koniaka i Ivan zabrał się za swoje ulubione zajęcie - regulacja bebeczy7. Wyjechaliśmy po 13 z obranym kierunkiem - Puszcza Bukowa. Czasu mało, ciemnica za 3godziny i jeszcze ten parszywy kawałek asfaltu dojazdowego... Potwierdzam i jednocześnie pozdrawiam W/w widziani na A.Poznańskiej w niedzielę około 14.00 - blachosmrodem się wybrałem na zakupy do miasta wojewódzkiego i wcześniej nie byłem pewny czy to anarchy ale po wpisie powyżej i zdjęciach stwierdziłem, że wzrok i pamięć mam jeszcze dobrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no masz babo placek A my myśleli, że to jakieś "fajne foczki" tak dla zabawy chcą nas zepchnąć do rowu Serdeczne pozdRower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloniu Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 W przeciwnym kierunku jechałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Anarchy, Ivan, na ostatnim zdjęciu wyglądacie trochę nietentego... jakby to rzec... Męsko Inaczej A czy tutaj lepiej ? Raz jeszcze wielkie dzięki dla Prezesa A. za Gościnę, Traski i Pogwarkę. Oby do nastepnego raza i tym razem bez konieczności robienia Poprawin Dobra, biere się za klepanie tam gdzie trzeba, tego na co wielu czeka... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No jak z Pana Kleksa... Paprykarz stał się jedynie wspomnieniem, aura za oknem pokazuje ile szczęścia mamy jak dotąd z naszymi nadmorskimi spotkaniami. Cały czas chodzi mi po głowie bogactwo widzianego sprzętu... Wciąż wiruje mi wizja innego rozmiaru ramy, poszerzania kokpitu, piasta oczekiwana pod Disc poleciała z powrotem do stanów bo wysłali mi nie taki model jak trzeba... Wrócę niebawem do tematu porządnych obręczy pod szerokie opony... Krąży po głowie wizja ostrego napędu, lub małego ubiegowienia, w myślach luty Rychtara, i .... rama fula 130 mm skoku którego mogę mieć ( w alu) rowery klamki lasy góry opony zaciski i obręcze.... No i najważniejsze: po kolejnym statecznym weekendzie trudno uwierzyć że z nie-na-cka zjeżdża się parsz 12ka ludzików i robi atmosferę, jak patrzę na hamburgera na kierownicy to mi się ckliwie robi W zasadzie nie lubię zdjęć ale fajnie coś ze Szczecina odpalić, pal licho, że tam gdzie cmentarz ku słońcu to na światłach odwrotnie świecą diodami przyciski, i napieralski straszy w maku Ivan co ty klepiesz i gdzie ? Strach zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Itrze, nasz Drogi Markuodkładam Coetza i biorę za Twoje wpisy. Zycie wg mamy Gumpa jest jak pudełko z czekoladkami, a Twoje wpisy....jak koncentrat pomidorowy, cały wieczór w 2 zdaniach. Tak perfekcyjnie złożonych, że niczego nie brakuje a każde kolejne słowo udowadnia, że z wszystkim zmieścisz się przed postawieniem kropki. Chylę "wysokie czoło" A tak życiowo; dołóż bieg i oszczędź kolana, wsadź grube parówy, szerokiego barana i zapomnij choć na chwilę o alu :*(choć aura i Ruda nie napawają radością na kolejne stal+jazda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tak mi wpadło przypadkiem. Na następny Paprykarz dla zaopatrzeniowca "jak znalazł" .http://www.cycleexif.com/bike-be-que Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejas Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Bosssskie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ..ale co na to ...Watykan......a jak nie dostaniemy błogosławieństwa na 2014? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale to już jest ponoć załatwione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Okazuje się, że w ramach akcji 'Selekcja na Paprykarza', PKP postanowiło utrudnić przewóz rowerów o ramach wykonanych z pewnego stopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ku**a Krzychu! Tego nie pomalujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Panie i Panowie, lejdis and dżentelmen, Za namową kilku szczęśliwców wytypowanych do pra-premiery - wystawiam się na pręgierz publiczny/krytykę/obrzucanie zbukami - oto pierwsza moja stronica wuwuwu, traktuję to jako rozgrzewkę przed konkretną stroną z flaszami, 4D i wyskakującymi cyckami którą postaram się zmontować z okazji Paprykarza 2014. Adres strony też taki sobie, oficjalna będzie się mienić Paprykarzem a nie mą ksywą, zamiarowuję również nieco ją apgrejdować co by więcej treści móc wrzucić, może nawet koszyczek Czerwonego Kapturka dodać celem przedpłat za imprę/haraczu dla Rudej Zośki...generalnie oczekuję konstruktywnej krytyki(wielkie dzięki dla Maciejas'a za dotychczasowe zruganie), piszcie co Wam pasi a co przeszkadza, czego w nadmiarze a czego brakuje. Za uwagi się nie obrażę i nie wystawię jęzora pokazując środkowego palucha, za to za komplementy mogę zmienić nieco pigment w okolicach policzków POZDRo-:ver i oby do Października! T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 a czego brakuje Mnie, to tylko tych wyskakujących cycków we flashu i 4D. PS. przydałyby się jeszcze jakieś mapki z ogólnym zarysem szlaczków, które oczywiście nie muszą uwzględniać tajnych miejscówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.