kazafaza Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Serwus Góro, Chciałem nagrać mały wypad dla Forumowiczów z okolic w jUKejowie, z kilkoma osobami mam kontakt mejlowy, ale wiem że więcej towarzystwa tutaj rezyduje i fajnie byłoby zgrać większą ekipę. I tutaj pojawia sie problem: jak ich wszystkich skrzyknąć? Wydawało by się że ogłoszenie o rajdzie w Forum Regionalnym, poddziale "Zagranica"(żeby już zbytnio się nie dzielić na Europę, Azję, kosmos itepe;), byłoby najłatwiejszym wyjściem z sytuacji...ale niestety takowego nie ma! Czy jest to opcja którą bierzecie pod uwagę czy raczej mam tropić potencjalnych Kolegów po całym Forum? POZDRo-:ver
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Października 2013 Mod Team Napisano 31 Października 2013 Hmmm... A ja myslalem ze taka sekcja juz jest a tu ... dudek. Prosiemy zatem... Szacunek... I.
kazafaza Napisano 31 Października 2013 Autor Napisano 31 Października 2013 No to już sam niczego nie jestem pewien bo też byłem przekonany że Obczyźniaki mają swój kącik... POZDRo-:ver
Root Admin Mieciu Napisano 1 Listopada 2013 Root Admin Napisano 1 Listopada 2013 nie, nikt się nigdy nie upominał a więc rozwiązałem wasz problem.
kazafaza Napisano 1 Listopada 2013 Autor Napisano 1 Listopada 2013 ...zatem ilu "upominających sie wygnanców" potrzeba żeby wziąć pod uwage założenie takowego poddziału? POZDRo-:ver
Root Admin Mieciu Napisano 1 Listopada 2013 Root Admin Napisano 1 Listopada 2013 już jest założony. Przypatrz się dobrze
kazafaza Napisano 1 Listopada 2013 Autor Napisano 1 Listopada 2013 Serdecznie podziękował POZDRo-:ver
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.