Skocz do zawartości

[Sklep] Bike Concept Store - czy miał ktoś z nim styczność?

terew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałem zakupić butki pod spd w sklepie http://www.bikecs.com/ złożyłem zamówienie ale przed wpłatą gotówki chciałem sprawdzić jakieś info o nim i .... nic nie znalazłem, ani adresu sklepu ani jakiś danych kto jest właścicielem nawet telefonu stacjonarnego nie było. Czy ktoś robił zakupy w tym sklepie ? 

P.S Znalazłem ten sam sklep na stronie http://sklep.ewosoft.com coraz bardziej fake-m śmierdzi ale nie chcę nikogo z góry osądzać więc proszę was o pomoc ;)

Napisano

lajki mogli sobie kupić, o niczym to nie świadczy, 

poza tym pod publikowanymi postami lajkuje ich kilka osób, 2-5, trochę mało jak na 1,8k fanów.

Co oczywiście o niczym nie świadczy.

• Mod Team
Napisano

Brawo za spostrzegawczość erzurum!
Faktycznie, jak od maja tego roku to podejrzanie dużo zebrali tych lajków. I niewiele komentarzy i lajków jak na ta ilość użytkowników. Nie zwróciłem na to uwagi.
Trzeba byłoby się im bliżej przyjrzeć...

Napisano

Logo Bikershopu lub innego sklepu to każdy sobie może dodać, początkowo myślałem że właśnie bikershop jakoś współpracuje ze stroną Bike Concept Store ale na ich stronie nic nie znalazłem, może i tak jest ale bardzo dużo jest niewiadomych. Koleżanka ostatnio została ociulana na 1000 zł więc chucham i dmucham na zimne.

Napisano

Szkoda tylko że tam jest tylko szyld bikershopu ;). Jak już wcześniej mówiłem że jest za dużo znaków zapytania np wysyłka za pobraniem miała być za free a jak przyszło do płacenia to wyszło 20 zł. Możliwe że jakiś pracownik prowadzi osobną stronę ? Ale niby po co jak bikershop ma już swoją renomę, ja wolę nie ryzykować. Swoją drogą to ciekawe jaka jest prawda...

Napisano

Zrobiłem trochę inaczej, stare zamówienie anulowałem i zamówiłem bezpośrednio w bikershopie ( też mieli te buty) jeżeli to jest jedna firma to jakieś info powinno do mnie dojść więc jakby co to dam znać.

Napisano

Ta lokalizacja to jest nic innego jak sklep bikershopu na czarnowiejskiej w krakowie. Stoi tam od 15 lat co najmniej, firma znana w krakowie, czy lubiana to już inny temat, na pewno w miarę solidna. Bikershop był zawsze autonomiczny, nigdy z nikim nie współpracował jeśli chodzi o sklepy czy serwisy, więc tutaj bym uważał na takie rzeczy. Z resztą firma jest na tyle duża i jest dystrybutorem takich marek, że nie wierzę, aby miała po co się chować pod jakimiś innymi szyldami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...