Gość Juras Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam mam zamiar zakupić w/w rower. Może ktoś posiada taki rower i może się podzielić wraźeniami czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Moim zdaniem nie warto, ładny nawet jest ale za te pieniądze kupisz co dużo lepszego, a coś podobnego kilka setek taniej dostaniesz, jeżeli zdecydował byś sie na coś używanego, to będzie kilka klas wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Moim zdaniem nie warto, ładny nawet jest ale za te pieniądze kupisz co dużo lepszego, a coś podobnego kilka setek taniej dostaniesz, jeżeli zdecydował byś sie na coś używanego, to będzie kilka klas wyżej. Dzięki za odpowiedź a co mógłbyś mi polecić w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Juras
Witam mam zamiar zakupić w/w rower. Może ktoś posiada taki rower i może się podzielić wraźeniami czy warto.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.