stinky 4ever Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 co myslicie na temat kasku parachute http://www.bikeoholic.com/product_info.php...roducts_id=1048 czy jest roznica pomiedzy typowym fullfacem a tym cudem??? do downhillu da rade???
cookiesrulez Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 Ja bym go do downhillu nie zakładał, zbyt ażurowa konstrukcja. Wolę tradycyjne, solidne fullface'y. Poza tym cena zabójcza. :eek: Bo tak naprawdę to jest kask XC z doczepioną szczęką.
stinky 4ever Napisano 27 Maja 2006 Autor Napisano 27 Maja 2006 Ja bym go do downhillu nie zakładał, zbyt ażurowa konstrukcja. wlasnie tak mi sie tez cosix zdaje ze chyba przy ciezkiej glebie moglby sie wkomponowac w moja poryta buzke :eek: dzieki!!!
cookiesrulez Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 Ja mam Azonica Fury i się nie boję o twarz w razie upadku. Wentylacja co prawda na pewno gorsza niż w Parachute, ale jest tańszy o ponad 200zł, za które możesz sobie kupić ręczniczek i wycierać co jakiś czas twarz żeby pot ci widoku nie zasłaniał. Design METa jest bardzo fajny, ale ja bym go używał max do enduro.
Ecia Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 stinky: zapraszam do lektury ZASAD PISANIA NOWYCH TEMATÓW. Nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.