Krezystof Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam, Tutaj będę próbować jak najobiektywniej opisywać działanie w/w roweru. Rower ma przejechane już (dopiero) 40 km i mam chyba problem z tylną piastą i będę musiał się chyba wybrać znów do Poznania :/ Ale zakładam, że ta usterka to wyjątek i nic podobnego nie bedzie miało więciej miejsca oraz licze na szybką i bezproblemową naprawę. :glare: Rozmiar wybrałem 17,5" i jest wielkości mniej więcej takiej jak Kelly`s Quartz w rozmiarze 19,5". :eek: Jeździ sie bardzo przyjemnie, roweru jednak jeszcze nie wyczółem dobrze, nie wie co to las ani trasa więc dokładniejsze wrażenia z jazdy będę opisywał później. Amortyzator (Manitou Axel Comp TPC z balokada i regulacją twardzości) jest bardzo udany. Pracuje tak jak ma, twardość jest w sam ras - na najtwardszym jest za twardy a na najmiękkszym jest zamięki więc po ustawieniu na środku dziąła w sam raz. Blokada to jest blokada nie jak w Axonie - jak zablokuję to jest zablokowany i nie udaje! Tarcze, jeszcze nie są rozruszone ale już czuć jak chodzą a w sklepie powiedzieli, ze się rozchodzą dopiero. 9cio zębatkowa kaseta (dzurkowana) wygląda pięknie i jeszcze lepiej chodzi. Rama jest wygodna, dobra geometria (Genesis) i do tego ten kolor niebieski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 To jest model 2005??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Rower ma przejechane 315 km i chodzi pieknie! Amortyzator super, chodzi jak ma, hamulce zatrzymuja rower w miejscu jak tylko chce, naped chodzi elegancko, przerzutki plynnie i szybko wchodza. Opony na asfalcie mam wrazenie ze lepiej "ida" niż slicki ktore sa w wczesniejszym rowerze w terenie trzymaja super! Rower dopracowany i bardzo wygodny tylko... siodlo tylek mi od niego odpada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody_56 Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 A moglbys wrzucic jakies fotki ? Jestem ciekaw jak wyglada rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 W tej chwili rowerek stoi wypieszczony i czeka na sezon, na liczniku okolo 3500 km chodzi pieknie, zadnych awarii, usterek i tym podobnych. A kopa ma Fotki bede robil, ale akurat aparat mi sie rozlecial ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi