Troopy Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam ! Słyszłem że zaciski tych hamulców pękają czy jest to wada kazdego egzlemparza czy jakiegos pojedynczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Pękają ale tylko przy tarczy 203mm i większej znaczy się czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja tam nie słyszałem, ale tarcza 203 to do XC nie jest a ten hamulec to raczej takie ma zastosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja widziałem foto takowego zacisku bodajże na pinkbike'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Po całym sezonie na tarczy 160mm i wielu ostrych hamowaniach nic się nie rozsypało, ani nie pękło. Wg mnie może do tego doprowadzić duża tarcza, ale to przecież hamulec do amatorskiego MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2013 To że sie zdarzyło mu pęknąć to nie wątpię, każdemu sie może zdarzyć ale żeby masowo umierały to nie wydaje mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Generalnie autor wątku nie ma się o co bać i może śmiało kupować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.