pilocik69 Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam, Zakupilem komplet linek i pancerzy hamulcowych firmy Jagwire. Mam problem z montazem przednieo zestawu - nie ma w komplecie fajki. Czy to ma byc tak zamontowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie tak nie ma być . Kup fajke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilocik69 Napisano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ok, bo juz sie balem A jaka fajke kupic czy sa jakies rodzaje? Pewnie przydalaby sie tez harmonijka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Byle nie to tytoniu no do hamulca, do vek, wszystkie podobne do siebie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszooo Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hehe. a nie masz starej fajki? one są z reguły w zestawach z hamplami a nie z linkami ;-) a kupowane osobno to koszt jakieś 2-5 zł + wysyłka :-p pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Autor tematu ma krk podane jako miejsce zamieszkania co obstawiam że = Kraków, bez problemu kupi taką fajkę do 3zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Fajki masz w dwóch rodzajach: gięte pod kątem 90st i 135st. wybierasz tą, dzieki której pancerz będzie bardziej prosty, czyli w Polsce bedziesz miał na przód 135st. dla krótkiego pancerza, lub 90 st. dla długiego. Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszooo Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Autor tematu ma krk podane jako miejsce zamieszkania co obstawiam że = Kraków, bez problemu kupi taką fajkę do 3zł. no i mógłby wpaść do mnie kupić taką fajkę bo mam akurat za 3 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilocik69 Napisano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2013 no i mógłby wpaść do mnie kupić taką fajkę bo mam akurat za 3 zł A gdzie kolego stancjonujesz - tak na przyszlos c:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszooo Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 na co dzień siedzę (i mam tu magazynek rowerowo narciarski) na ul. Kraszewskiego 36 na terenie Miastoprojektu w firmie Futura (u mamy podnajmuję kawałek kąta). a sklep internetowy mam pod adresem: www.skiman.pl pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.