marrcin Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Jak w temacie, szukam koszyka na bidon regulowanego, tak żeby weszła np 0,5 woda jak i 1l , możecie coś polecić ? Drugą rzeczą jaką szukam to jest bidon 300ml ale nie z dziecięcymi motywami, nie zamykany na wcisk tylko zakręcany , ewentualnie jakaś butelkę która wejdzie w standardowy koszyk. Zamontowałem żonie koszyk na kierownice i bidon 700ml wygląda w nim średnio ciekawie , jest za duży
PeGie Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 http://www.topeak.com/products/Bottle-Cages/modulacage2
Sympatic Napisano 26 Października 2013 Napisano 26 Października 2013 Przejedź się do najbliższego Go Sportu, tam niedrogo dostaniesz regulowany koszyk do roweru - jako że mam Meridę to kupowałem koszyk i bidon (600ml - szary z podziałką - widzisz ile płynu ci pozostało) właśnie Meridy
adams99 Napisano 27 Października 2013 Napisano 27 Października 2013 Mam tego Topeaka - sprawuje się bardzo dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.