Fonika Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Zębatki w dobrym stanie, licytacja od 50zł: http://allegro.pl/show_item.php?item=3646552127
analog82 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Zębatki mogły nawet zostać ściągnięte z korby XTR, a i tak nic nie mówi to o ich faktycznych pochodzeniu. Z tego co widze to tylko najmniejsza zębatka jest SLX, a reszta to Deore lub Alivio.
elton29 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Mi to wygląda na lx-a i nie wiem czy to przez nie wiedzę czy to celowe zagrani...po tym co czytałem na DH-zone to bym się mocno zastanowił nad zakupem czegokolwiek od niej.
Fonika Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 Zakupiłam używaną korbę z tymi zębatkami i wydawało mi się, że są oryginalne. Pogrzebię dzisiaj trochę w necie co to za sprzęt, to poprawię aukcje.
rzezniol Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Na moje skromne oko ... na 99% największa i na 100% średnia nie jest z SLX`a ... 32`jka w SLX`ie jest kompozytowo-stalowa. 44`rka powinna mieć charakterystyczne wielokolorowe przetoczenie przy zębach. Pozdro
Mod Team Puklus Napisano 6 Listopada 2013 Mod Team Napisano 6 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.