Fonika Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Zębatki w dobrym stanie, licytacja od 50zł: http://allegro.pl/show_item.php?item=3646552127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analog82 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Zębatki mogły nawet zostać ściągnięte z korby XTR, a i tak nic nie mówi to o ich faktycznych pochodzeniu. Z tego co widze to tylko najmniejsza zębatka jest SLX, a reszta to Deore lub Alivio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Mi to wygląda na lx-a i nie wiem czy to przez nie wiedzę czy to celowe zagrani...po tym co czytałem na DH-zone to bym się mocno zastanowił nad zakupem czegokolwiek od niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Zakupiłam używaną korbę z tymi zębatkami i wydawało mi się, że są oryginalne. Pogrzebię dzisiaj trochę w necie co to za sprzęt, to poprawię aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Na moje skromne oko ... na 99% największa i na 100% średnia nie jest z SLX`a ... 32`jka w SLX`ie jest kompozytowo-stalowa. 44`rka powinna mieć charakterystyczne wielokolorowe przetoczenie przy zębach. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.