Rengar Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Witam, jak w temacie, mam rower Cube Aim Disc 29 z amorem Suntour XCM 29er Lockout 100mm, Disc-only, wczoraj byłem pojeździć na Czantorii i niestety amorek nie bardzo pracował, jedynie przy większych uderzeniach odczuwałem jakąś pracę. Mam okazję kupić używany Rock Shox XC 28 TK 29 wyjęty z roweru Cube który kupiony był pod koniec września tego roku i z przebiegiem podobno ok 20km. Proszę o poradzenie czy ten RS będzie zauważalnie lepiej pracować od Suntour. Rowerem zjednam z bardzo łagodnych ścieżek górskich, sporo też jeżdżę po lasach. Moja waga to 83kg, RS to kupienie jest za 400zł.
Mod Team durnykot Napisano 20 Października 2013 Mod Team Napisano 20 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.