f16128 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja bardzo polecam w Opolu sklep rowerowy na ulicy Chabrów 7 nazywa się Barimex jest bardzo dobry sprzęt Kony, Gary Fisher, Cube, Specialized. Ledwo co wszedłem do sklepu to odrazu mnie sprzedawca "zaatakował" i odrazu pytanie odpowiedź bardzo precyzyjnie sformułowana odpowiedź nawet mogłem się przejechać na rowerku. Wszystko bardzo fajne naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ;-) Stary temat, ale mogę go odnowić, bo sklep jest nadal naprawdę bardzo dobry, dziewczyna kupowała tam rower nie dawno z moją pomocą. Sprzedawcy są fachowi i uczciwi. Dali dużą zniżkę, a serwis jak miał być darmowy, tak jest darmowy. Zawsze przeprowadzają go bardzo szybko. Mają duży wybór rowerów, sprzętu i akcesoriów. Świetny sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.