Skocz do zawartości

[pompka] Lezyne czy coś tańszego.

adams99

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam się nad kupnem pompki "podłogowej" i mój wybór skupił się nad Lezyne Steel Floor (około 170zł). Przeglądałem też Beto i inne atrakcyjniejsze cenowo. Czy warto zapłacić tyle za Lezyne czy też można spokojnie coś innego kupić. Ważne żeby pompowała do 11 barów i nie rozleciała się po roku. Ewentualnie może coś innego polecicie? Budżet do 200zł.

Dzięki serdeczne

Napisano

Lezynka spokojnie daje radę do 10 bar, więcej nie testowałem. Pompka jak najbardziej warta tych pieniędzy, świetnie wykonana, po sezonie w serwisie zaczęła puszczać końcówka - wymieniono na gwarancji. Przy normalnym użytkowaniu wytrzyma dłuugo :)

Łatwość pompowania Lezyną a nawet topeakiem jest bez porównywalna.

Napisano

Jak zawsze, warto zaplacic wiecej za jakosc wykonania i dzialania.

Mam nieco inny model podlogowej (max 220psi), pompowanie do 120psi, to maselko. Wiecej nie dmucham, bo nie lubie jak mi podczas jazdy zeby dzwonia. Podobna jakosc w wypadku pompki awaryjnej.

Napisano

Tak jak piszą koledzy, Lezyne pompuje się bardzo przyjemnie i do tego jest świetnie wykonana. Warto dopłacić do tej jakości wykonania, taka pompka upiększy Twój warsztat :) A jeśli jest to Ci obojętne, to spokojnie weź np. Beto i też napompujesz koło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...