Skocz do zawartości

[rower] Metropolis3

NightVegas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , posiadam rower na ramie metropolis 3 . Jednak rower muszę wystawić na aukcji. Potrzebuje na szybko 1300/1500 zł. Wyceniłem rower , przynajmniej  starałem się. Jeśli by ktoś miał czas to prosił bym zerknąć czy dostanę taką sumkę za niego ( 1300-1500).

Specyfikacja i wycena jako części używanych.( nie wiem czy dobrze wyceniłem )

łańcuch; na KMC 710( nie do zajeżdżenia, w realu robi wrażenie)-50 zł

tył hamulec; na podzespołach accent i tektro- 150zł

gripy; Dartmoor-25zł

Rama: NS Metropolis  (górna i dolna rura oraz tylne dolne widełki wykonane ze stali cro-mo)- Nie wiem ile warta ponieważ jest ona z seryjnego roweru Metropolis 2011r.

Widelec: Marzocchi Dirt Jam, 100 mm skoku, oś 10 mm- 500/600 zł

Stery: Prestine, łożyska kulkowe -20 zł

Mostek: NS Quark - 80 zł

Kierownica: NS Mint dość przetarta , wymaga malowania , chyba , że kogoś to nie rusza - 70 zł

Suport: SALT by Wethepeople, Mid-BB 19mm x 8 nacięć z 2 maszynowymi łożyskami Spanish bb-130zł

Korba: SALT by Wethepeople, tubular cromoly-300zł

Zębatka: SALT by Wethepeople, 30T stalowa-90 zł

Obręcze: NS /alexrim 24D- za obydwie 150 zł

Piasty: Joytech 9 mm przód, Joytech Single Speed z Driverem 16T tył ( niestety zapadki się ztarły już , zamówiłem nowe , lecz się okazało , że są do spiłowania lub po prostu kupić nowe w salonie rowerowym , cena 2-4 zł) Nowy driver caly 9/10 T około 50 zł Cena piasty yoytech nowej lekko ponad 100 zł , nie wiem ile używana dl jej nie liczę tylko daję gratis

Szprychy: Czarne szprychy Velogross z 14mm nyplami DT Swiss zaplecione na 3 krzyże - 100 zł

Opony: Cale 26' przód ;  Kenda Kiniption tzw diamentik / tył Kenda Small Block Eight dość stara , poprzednio była diamentik , lecz nadała się tylko do wyrzucenia. Cena używanych ; 100 zł razem , lecz je dodaje również gratis

Sztyca + siodełko: zintegrowana sztyca Octane One 40zł

Pedały: Odyssey Twisted PC białe + ht pa12a( nowe 100zł+) czarne , mało używane , mam  paragon/pudełko -razem  100 zł

RAZEM: około 1900 zł licząc używane części, nie licząc ramy, która warta z 200/300 zł ( gratis 2 piasty/ opony)

Z góry wielkie dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...