Maciek226 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 witam chce kupić buty spd , na pewno nie chce shimano ze względu na nieodpowiadającą mi ich budowe . na razie znalazłem na allegro northwave lizzard z 3 rzepami za 250 zł , a w sklepie w rzeszowie zaoferowali mi diadore carbon trail za 350 zł 2 rzepy i klamra . czy warto zainwestować w klamre ?? co wy polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu00 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Z własnego doświadczenia mogę ci polecić Mavic Pulse, bo na takich akurat drugi sezon prawie za nim i trzymają się dobrze. http://allegro.pl/buty-rowerowe-mtb-mavic-pulse-45-1-3-10-5-2011-i3568912747.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Te Diadory wydają się ciekawą opcją. Podzielisz się informacją który to sklep? NSB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedyBandito Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 czy warto zainwestować w klamre ?? Jeśli chcesz jeździć bardziej ambitnie, jakieś zawody, maratony, to warto dopłacić do klamry. Jeśli rekreacyjnie, to trzy rzepy spokojnie wystarczą. Mam buty z oboma systemami, Shimano z klamrą i Specialized na 3 rzepy (model Sport MTB). Te Spece są dla mnie dużo wygodniejsze, dlatego też częściej w nich jeżdżę - używam już drugiej pary, a Shimano ciągle mam te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorek Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Kiedyś miałem diadory z carbonem i klamrą i były to super buty. Jednocześnie sztywne i wygodne i trwałe (niestety rozwaliłem je przy usuwaniu starych bloków które nie chciały się odkręcić), także diadory z własnego doświadczenia polecam. Miałem też tanie shimano i pearl izumi i też były ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2013 kupiłem diadore xtrail carbon i shimano m520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek906 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 kupiłem diadore xtrail carbon i shimano m520 ładne butki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Te Diadory wydają się ciekawą opcją. Podzielisz się informacją który to sklep? NSB? w fan sporciena leszczyńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Fan Sport był zawsze w moim przekonaniu drogi, więc podwójne zaskoczenie. Orientujesz się może czy mają duże rozmiary (>46)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 speca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 rientujesz się mo Tak było kiedyś, w tej chwili cena akcesoriów i części dorównuje cenom z Allegro. Ostatnimi czasy kupiłem u Nich kilka gratów i gorąco polecam. PS: Można się targowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2013 krzych mieli rozmiary od 43-46 jak ja kupowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi1 Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 witam chce kupić buty spd , na pewno nie chce shimano ze względu na nieodpowiadającą mi ich budowe . na razie znalazłem na allegro northwave lizzard z 3 rzepami za 250 zł , a w sklepie w rzeszowie zaoferowali mi diadore carbon trail za 350 zł 2 rzepy i klamra . czy warto zainwestować w klamre ?? co wy polecacie? zobacz na allegro buty Louis Garneau MONTE MTB, z klamra i 2 rzepami znajdziesz po sezonie dobre ceny, klamra lepsza od rzepów bo dłuzej wytrzyma w błocie , deszczu etc. rzepy po jednym dlugim sezonie moga juz tak nie trzymac stopy jak klamra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 robi1 już jakiś czas temu kupiłem diadory jak na razie po 300km mogę powiedzieć że są wygodne dobrze trzymają stope , wytrzymały pare gleb przy pierwszych jazdach , jeszcze nietestowałem ich w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambience Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Sam posiadam te buty i bardzo sobie chwale klamra zawsze trzyma jak trzeba zobacz na allegro buty Louis Garneau MONTE MTB, z klamra i 2 rzepami znajdziesz po sezonie dobre ceny, klamra lepsza od rzepów bo dłuzej wytrzyma w błocie , deszczu etc. rzepy po jednym dlugim sezonie moga juz tak nie trzymac stopy jak klamra. Sam posiadam te buty i bardzo sobie chwale klamra zawsze trzyma jak trzeba do tego są bardzo wygodne i mają bardzo sztywną podeszwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 W tym budżecie to np można też nabyć Shimano M087. Mają klamrę a nie rzep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.