Ogór Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 moze jakis truvativ np. http://www.koral.bielsko.pl/pl/cz%C4%99%C5...rtu/id_561.html ??? a moze http://www.velo.com.pl/dartmoor/dartmoor_004.htm ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neuro Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item105593791_nowy_s..._113_118mm.html Jak szaleć to szaleć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 i co mi po tym jesli np. rozwali sie po 2 miesiacach ? btw. czy mozna zareklamowac stary suport jesli cos peklo w nim w srodku ?? po nie calym miesiacu ? :> normalnie wyglada jak nowka tylko ze w srodku cos walnelo i niedziala :/ wiec chyba to gwarancja obejmuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Team DH Truvativa. Mam wytrzymuje jak na razie bez zarzutu. Co do Dartmoora to nie słyszałem jeszcze opinii o nim (z wyglądu solidny, ale to żadne kryterium oceny) Raczej ciężko jest coś takiego reklamować, to że wygląda jak nówka to nic nie oznacza. Komputer tez może świetnie wyglądać, a nie działać... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Team DH Truvativa. czyli ten z pierwszego linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Tak, tylko widze, że tam jest dość drogi... Ja swój wyrwałem za 130 zł na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 nikt ci nie zagwarantuje ze cos bedzie działac dłuzej i sie niezepsuje uprawiajac kolarstwo grawitacyjne trzeba liczys sie z tym ze czesci pekaja łamia sie itd. i trzeba je wymieniac dosc czesto a wypadki sie zdarzaja wiec nie ma co płakac i czy kupisz suport za 50 zł czy za 1000 zł to moga strzelic tak samo w krótkim czasie jesli chodzi o ten suport dartmoora czytałem troche o nim i ma b.dobra opinie - jeszce nie czytałem o tym aby go ktos złamał - ale róznie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ogór, z tego co mi się wydaje to też jakiś street uprawiasz, więc Team DH może być nieco problematyczny, mianowicie chodzi o to, że przez te 4 maszyny nie kręci się zbyt szybko(w porównianiu do innych) to taka drobna uwaga z mojej strony(też go mam i to jeszcze z napinaczem ). Ja też go wychaczyełm za około 130zł(rowerowania na allegro), z resztą słuchaj, zależy jak oceniasz swoje umiejętności, jak ja słyszę że ktoś zajechał dwa DH team'y w ciągu kwartału, to nie uważam go za mega hardcora tylko za kogoś kto ma marną technikę i skacze na płasko :/ Słyszałem też kiedyć coś o jakimś FSA Platinum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Na poczatku Team DH mulił i nie obracał się zbyt żwawo, ale po kilku kilometrach się "rozkręcił" i działa ok A z napinaczem to raczej większość suportów nie będzie się chciała ładnie obracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 bedize dobrze tylko taniej jak 175 nie widzialem :/ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.