Nugosz Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Witam Czy ktoś się orientuje czy uda mi się wsadzić (uszczelnić itd) oponke Continental Hometrainer 26x1.9 na obręcze Crossmax SLR? Wystarczy że naleje do niej mleczka czy będę musiał kombinować z dętką? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
jasskulainen Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 po co ci mleczko na trenazer ?
Nugosz Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Właśnie nie wiem czy mi jest potrzebne, dlatego pytam. Bo nie orientuje się za bardzo w tym temacie do końca. Wiem że na normalną dętkową obręcz można założyć opone bezdętkową + dętke. Nie wiem jak to działa w drugą stone, przez co postanowiłem zapytać bardziej zorientowanych ludzi.
Sol Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Mam taką i używałem wyłącznie z dętką. IMO mleko to za dużo babrania i problem ze ścianami, gdy coś strzeli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.