NaNo Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Chciałbym kupić buty SPD nie chcę aby byly to jakieś świetne buty bo po pierwsze dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerkiem, a po drugie przecież rośnie mi noga i na drugi sezon mogę nawet w nie nie wejść No tak mam nawet pewien model na oku i chcialbym abyście się wypowiedzieli o nich czy są warte zakupu To model K-Ride http://www.allegro.pl/item105157245_buty_r...iska_cena_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bardziej od tego czy sa solidne zastanawia mnie to jak do nich mocuje sie bloki ... wkreca sie w gume ( podeszwe ) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaNo Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tą gume się wyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No prosze... czlowiek sie uczy cale zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Niektóre modele Shimano też mają taką osłonę BART_osz, pod nią jest winylowa płytka do mocowania bloków. Mnie zastanawia ta firma - prawdziwa egzotyka. Ktoś próbuje znaleźć i wykorzystać niszę w rynku, to miłe, że to polska firma. Uważam, że za tą cenę można spróbować, chociaż najtańsze Shimano (SH-M021) kosztują około 180zł, a pod względem trwałości nie można im nic zarzucić. Może spróbuj dozbierać NaNo? Nie warto się zniechęcić do SPD na początku z powodu produktu zupełnie nieznanej firmy. Pozdrower P.S. SPD to dobry wybór - będziesz zdziwiony i na pewno zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Niektóre modele Shimano też mają taką osłonę BART_osz, pod nią jest winylowa płytka do mocowania bloków. Jak napisalem - czlowiek sie uczy cale zycie thx za wyjasnienia. Mialem w rekach tylko diadory i adidasy - one nie mialy takich zaslepek wiec jest to dla mnie egzotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 ile moglby kosztowac najtanszy komplet spd(buty+pedaly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 u arnika: buty 177, pedały 84. W sumie wychodzi 261. Taniej nowego sprzętu raczej nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.