NaNo Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 Chciałbym kupić buty SPD nie chcę aby byly to jakieś świetne buty bo po pierwsze dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerkiem, a po drugie przecież rośnie mi noga i na drugi sezon mogę nawet w nie nie wejść No tak mam nawet pewien model na oku i chcialbym abyście się wypowiedzieli o nich czy są warte zakupu To model K-Ride http://www.allegro.pl/item105157245_buty_r...iska_cena_.html
BART_osz Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 Bardziej od tego czy sa solidne zastanawia mnie to jak do nich mocuje sie bloki ... wkreca sie w gume ( podeszwe ) ??
von Lauenberg Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 Niektóre modele Shimano też mają taką osłonę BART_osz, pod nią jest winylowa płytka do mocowania bloków. Mnie zastanawia ta firma - prawdziwa egzotyka. Ktoś próbuje znaleźć i wykorzystać niszę w rynku, to miłe, że to polska firma. Uważam, że za tą cenę można spróbować, chociaż najtańsze Shimano (SH-M021) kosztują około 180zł, a pod względem trwałości nie można im nic zarzucić. Może spróbuj dozbierać NaNo? Nie warto się zniechęcić do SPD na początku z powodu produktu zupełnie nieznanej firmy. Pozdrower P.S. SPD to dobry wybór - będziesz zdziwiony i na pewno zadowolony.
BART_osz Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 Niektóre modele Shimano też mają taką osłonę BART_osz, pod nią jest winylowa płytka do mocowania bloków. Jak napisalem - czlowiek sie uczy cale zycie thx za wyjasnienia. Mialem w rekach tylko diadory i adidasy - one nie mialy takich zaslepek wiec jest to dla mnie egzotyka
tomaaso Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 ile moglby kosztowac najtanszy komplet spd(buty+pedaly)
edir Napisano 27 Maja 2006 Napisano 27 Maja 2006 u arnika: buty 177, pedały 84. W sumie wychodzi 261. Taniej nowego sprzętu raczej nie znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.