Skocz do zawartości

[Buty SPD]

NaNo

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym kupić buty SPD nie chcę aby byly to jakieś świetne buty bo po pierwsze dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerkiem, a po drugie przecież rośnie mi noga i na drugi sezon mogę nawet w nie nie wejść

No tak mam nawet pewien model na oku i chcialbym abyście się wypowiedzieli o nich czy są warte zakupu

To model K-Ride

http://www.allegro.pl/item105157245_buty_r...iska_cena_.html

Niektóre modele Shimano też mają taką osłonę BART_osz, pod nią jest winylowa płytka do mocowania bloków.

Mnie zastanawia ta firma - prawdziwa egzotyka. Ktoś próbuje znaleźć i wykorzystać niszę w rynku, to miłe, że to polska firma. Uważam, że za tą cenę można spróbować, chociaż najtańsze Shimano (SH-M021) kosztują około 180zł, a pod względem trwałości nie można im nic zarzucić. Może spróbuj dozbierać NaNo? Nie warto się zniechęcić do SPD na początku z powodu produktu zupełnie nieznanej firmy.

Pozdrower

P.S. SPD to dobry wybór - będziesz zdziwiony i na pewno zadowolony. :P

Niektóre modele Shimano też mają taką osłonę BART_osz, pod nią jest winylowa płytka do mocowania bloków.

Jak napisalem - czlowiek sie uczy cale zycie :rolleyes: thx za wyjasnienia.

Mialem w rekach tylko diadory i adidasy - one nie mialy takich zaslepek wiec jest to dla mnie egzotyka :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...