qusiu Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Witam z racji tego, że zbliża się zima i przez studia nie mam zbyt wiele czasu na treningi na rowerze pomyślałem więc, że mogę popracować trochę nad mięśniami nóg na atlasie do którego mam dostęp w tygodniu ok 3-4h (1-2h dziennie przez 2 dni) ale szczerze mówiąc nie wiem jak do czegoś takiego się zabrać Nigdy nie miałem do czynienia z takimi sprzętami. Czy treningi przy takiej intensywności pozwolą utrzymać formę przez okres zimowy?
General Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Zajrzyj do bibli Friela i zaadaptuj ćwiczenia do maszyny.
Tofi Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Jesień - zima, to sezon cyclocrossowy, więc to żadna wymówka, żeby zsiadać z roweru, a przynajmniej nie po to by na niego nie wsiąść kilka metrów dalej. Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 4
qusiu Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Bardzo chętnie bym pojeździł ale nie mam możliwości jeździć z taką intensywnością jak w okresie letniem (studia i inne zajęcia które pochłaniają mnóstwo czasu) a mam dostęp do atlasu na lekcji WF więc chce potrenować w tym czasie nad mięśniami nóg.
General Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 więc chce potrenować w tym czasie nad mięśniami nóg. Przez zimę popracuj nad całym ciałem a nie tylko nad nogami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.