Troopy Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam !Czy ktoś kto miał styczność z tym hamulcem może mi coś o nim powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niszczacyzboze Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Z połowa forum miała styczność. Hamulce dobre mocne z mechanizmem servo wave na oleju mineralnym. Jako użytkownik mam dobre wrażenia po nich choć u mnie wyszedł problem z nierównomiernym wysuwem tłoczków w jednym z zacisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Good performance for good price, resztę sobie poszukaj o o tym hamulcu juz chyba wszystko tu było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miner Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie są złe, ale fabryczne klocki szybko klękają. Najlepiej od razu z hamulcami dokupić sobie jakieś lepsze Ja przez pierwsze 3 miesiące jazdy chwaliłem, ale potem zaczęły słabnąć coraz bardziej i obecnie (po 2 sezonach) to tak z nimi różnie jest, żyją swoim życiem Niech się wypowiedzą użytkownicy, którzy już wymienili klocki, ja planuje dopiero na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Obecnie chyba najpopularniejsze budżetowe tarczówki, napisano o nich wszystko, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.