Piehursson Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam. Szukam lampki jak w temacie. Lampka mocowana pionowo z jedną mocną diodą 0,5 lub 1w plus przynajmniej 4-5 dodatkowych (dobrze widoczna nawet za dnia). Lampka pracuje między innymi w trybie random podświetlając diody losowo. Pytam o taką lampkę gdyż widziałem ją na czyimś rowerze na żywca ale kolega mignął mi tylko i nie udało mi się podpytać co to. Początkowo myślałem, że to Balckburn Mars 3.0 ale to jednak nie to. Ma ktoś pomysł co to może być za twór? Będę wdzięczny za wszelkie propozycje i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aflo Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 taka lampka to MacTronic Bright Eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 a ja polece http://www.ceneo.pl/9446174 naprawdę ma taka moc,ze z 1km oślepia.Światło z tego bardziej razi niz z auta... Bezpieczniejszej chyba nie znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2013 @@aflo, nie, to nie ta. Pisałem, że poszukiwana przeze mnie ma oprócz głównej diody 4-5 dodatkowych. Dwie rozmieszczone są po lewej i prawej od diody głównej a 2-3 pozostałe pod diodą główną w jednej linii @@llancer, Panowie czytajcie proszę ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem jakiej lampki poszukuję. Gdybym chciał wall-e'go to bym go sobie kupił ale go nie chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Powitoł Szwagier ma cateye'a z kilkoma dioda i losowym swieceniem ale nie wiem jak diody są ustawione. Jak patrzę w ich ofertę to nazywa się to reflex auto tl-ld570-r. Zerknij, może to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dzięki ale to nie ta. Tamta miała obudowę w stylu wspomnianego przeze mnie wcześniej Blackburn Mars 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jesteś pewien, że tylko jedna dioda miała 0,5-1, a reszta była wyraźnie słabsza? (Właśnie straciłem 15 minut mojego życia na szukanie tej twojej mitycznej lampki po całym Allegro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Spoko, ja straciłem znacznie więcej nie ograniczając się do polskiego internetu Tak jestem tego pewien, że była jedna dioda mocniejsza a pozostałe słabsze. Choć teraz tak się zastanawiam czy przypadkiem Blackburn Mars 3.0 tej środkowej diody nie ma schowanej za jakąś soczewką potęgującą moc światła. Tyle, że gdy oglądam filmiki na youtube to nie widać żeby środkowa dioda odbiegała mocą od pozostałych... cholera jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 16 Października 2013 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Może to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Fajne to to ale niet Pisałem wyżej o kształcie owego świecidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.