Skocz do zawartości

[tylna lampka] poszukuję - jedna mocna dioda (0,5-1W)+ kilka słabszych działająca w trybie random

Piehursson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam lampki jak w temacie. Lampka mocowana pionowo z jedną mocną diodą 0,5 lub 1w plus przynajmniej 4-5 dodatkowych (dobrze widoczna nawet za dnia). Lampka pracuje między innymi w trybie random podświetlając diody losowo.

Pytam o taką lampkę gdyż widziałem ją na czyimś rowerze na żywca ale kolega mignął mi tylko i nie udało mi się podpytać co to. Początkowo myślałem, że to Balckburn Mars 3.0 ale to jednak nie to.

Ma ktoś pomysł co to może być za twór? Będę wdzięczny za wszelkie propozycje i sugestie.

@@aflo,

nie, to nie ta. Pisałem, że poszukiwana przeze mnie ma oprócz głównej diody 4-5 dodatkowych.

Dwie rozmieszczone są po lewej i prawej od diody głównej a 2-3 pozostałe pod diodą główną w jednej linii

@@llancer,

Panowie czytajcie proszę ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem jakiej lampki poszukuję. Gdybym chciał wall-e'go to bym go sobie kupił ale go nie chcę.

Spoko, ja straciłem znacznie więcej nie ograniczając się do polskiego internetu ;)

Tak jestem tego pewien, że była jedna dioda mocniejsza a pozostałe słabsze. Choć teraz tak się zastanawiam czy przypadkiem Blackburn Mars 3.0 tej środkowej diody nie ma schowanej za jakąś soczewką potęgującą moc światła. Tyle, że gdy oglądam filmiki na youtube to nie widać żeby środkowa dioda odbiegała mocą od pozostałych... cholera jasna ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...