Skocz do zawartości

[szosa] Haibike

christophorus

Rekomendowane odpowiedzi

Ja z takim zapytaniem:

użytkuje ktoś rower szosowy tej firmy?

Coś może napisać?

Przez rok z okładem ujeżdżałem Speed Sl 2011. Komfortowa rama jeśli chodzi o tył, trochę miękka w porównaniu do obecnej mojej kolarki patrząc z perspektywy czasu. Poza tym rower bardzo okey, dobrze się prowadził i kolejny właściciel zdaje się też nie narzeka. Ciekawa rama z oktagonalną, dolną rurą, a cały rower dość lekki przy podstawowym osprzęcie (105, Aksiumy).

Przez rok z okładem ujeżdżałem Speed Sl 2011. Komfortowa rama jeśli chodzi o tył, trochę miękka w porównaniu do obecnej mojej kolarki patrząc z perspektywy czasu. Poza tym rower bardzo okey, dobrze się prowadził i kolejny właściciel zdaje się też nie narzeka. Ciekawa rama z oktagonalną, dolną rurą, a cały rower dość lekki przy podstawowym osprzęcie (105, Aksiumy).

konkretnie to mi chodzi o ten model:

http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-typu/rowery-szosowe/haibike-q-race-rx-105

To rama alu. Nie używałem takiej, ale widzę, że profile podobne. Odnośnie tego modelu, który pokazujesz: trochę dziwne zestawienie - kaseta 11-32 zdaje się od górskiego roweru, poza tym pełne 105, niebyt dobre koła. Generanie Haibike to niezła firma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...