christophorus Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ja z takim zapytaniem: użytkuje ktoś rower szosowy tej firmy? Coś może napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ja z takim zapytaniem: użytkuje ktoś rower szosowy tej firmy? Coś może napisać? Przez rok z okładem ujeżdżałem Speed Sl 2011. Komfortowa rama jeśli chodzi o tył, trochę miękka w porównaniu do obecnej mojej kolarki patrząc z perspektywy czasu. Poza tym rower bardzo okey, dobrze się prowadził i kolejny właściciel zdaje się też nie narzeka. Ciekawa rama z oktagonalną, dolną rurą, a cały rower dość lekki przy podstawowym osprzęcie (105, Aksiumy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Przez rok z okładem ujeżdżałem Speed Sl 2011. Komfortowa rama jeśli chodzi o tył, trochę miękka w porównaniu do obecnej mojej kolarki patrząc z perspektywy czasu. Poza tym rower bardzo okey, dobrze się prowadził i kolejny właściciel zdaje się też nie narzeka. Ciekawa rama z oktagonalną, dolną rurą, a cały rower dość lekki przy podstawowym osprzęcie (105, Aksiumy). konkretnie to mi chodzi o ten model: http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-typu/rowery-szosowe/haibike-q-race-rx-105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 konkretnie to mi chodzi o ten model: http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-typu/rowery-szosowe/haibike-q-race-rx-105 To rama alu. Nie używałem takiej, ale widzę, że profile podobne. Odnośnie tego modelu, który pokazujesz: trochę dziwne zestawienie - kaseta 11-32 zdaje się od górskiego roweru, poza tym pełne 105, niebyt dobre koła. Generanie Haibike to niezła firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jeszcze negocjuje cenę, ogólnie też nie lubię piast shim, ale trochę można pojeździć i zmienić, a kaseta też mnie zdziwiła, mi raczej chodzi o sztywność ramy i to że wideł jest karbonowy, no i min. 105, a może znasz lepszą ofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.