Boxx Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Gdzie w Kielcach kupie u-locka firmy kryptonite ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renia239 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Gdzie w Kielcach kupie u-locka firmy kryptonite ? To kup sobie Abusa mini w Decatlonie prawie to soamo co Kryptonite a cena super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tato mi po pieniądzach kupił ulocka firmy b-safe ale za slaby jest do tego rowerku co mam. Oczywiście jest do sprzedania. Nowy wcale nie używany jednak opakowanie wyrzuciłem z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renia239 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nie ma co porównywać b-safe z Abusem MIni. Abus Mini to poziom Kryptonite Evolution Mini 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.