Skocz do zawartości

[piasta] Piata przednia Winzip

Tery

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Nawiązując do Twojego postu o "kulcie Novateca":

Posiadam piastę przednią Novatec D041SB. Kupiłem używaną z kołem, nie mam pojęcia ile miała przejechane. U mnie jeździ już grubo ponad 10tys. km, nigdy do niej nie zaglądałem, kręci się jak nowa.

Także 1,4tys. km to jak na przednią piastę żaden przebieg żeby się podniecać ze dobra piasta ;).

Nawiązując do Twojego postu o "kulcie Novateca":

Posiadam piastę przednią Novatec D041SB. Kupiłem używaną z kołem, nie mam pojęcia ile miała przejechane. U mnie jeździ już grubo ponad 10tys. km, nigdy do niej nie zaglądałem, kręci się jak nowa.

Także 1,4tys. km to jak na przednią piastę żaden przebieg żeby się podniecać ze dobra piasta ;).

Kolego czytaj ze zrozumieniem piasta po takim przebiegu jak nowa i jeszcze 3x tyle przejedzie.  Dodatm że serwis robilem w seirpniu( z ciekawości) a teraz jest październik. Od tego czasu zrobilem ponad 500km i koło kreci sie bez oporów

Bede na bierzaco podawal jej  stan żeby niedowiarki zapatrzone  w Noveteca uwierzyły że sa inne również dobre piasty

• Mod Team

Kilka uwag...

Założyłeś temat w dziale Testy- wg mnie Twój temat nawet nie ociera się o definicję testu.

Dla porównania test innych piast

http://www.forumrowerowe.org/topic/35534-piastynovatec-d811sb-oraz-tyl-d812sb-qr/

Zanim zatwierdzisz post lub temat sprawdź składnię, ortografię,interpunkcję i usuń ewentualne błędy.

Zapoznaj się z pkt 2i Regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...