Tery Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam Posiadam piaste przednią winzip pod tarcze. Łożyska kulkowe Przebieg jakieś 1,4k, piasta jeżdzona dużo w różnych warunkach Podczas serwisu bieżnie minimalnie zuzryte. Ogólnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nawiązując do Twojego postu o "kulcie Novateca": Posiadam piastę przednią Novatec D041SB. Kupiłem używaną z kołem, nie mam pojęcia ile miała przejechane. U mnie jeździ już grubo ponad 10tys. km, nigdy do niej nie zaglądałem, kręci się jak nowa. Także 1,4tys. km to jak na przednią piastę żaden przebieg żeby się podniecać ze dobra piasta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tery Napisano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nawiązując do Twojego postu o "kulcie Novateca": Posiadam piastę przednią Novatec D041SB. Kupiłem używaną z kołem, nie mam pojęcia ile miała przejechane. U mnie jeździ już grubo ponad 10tys. km, nigdy do niej nie zaglądałem, kręci się jak nowa. Także 1,4tys. km to jak na przednią piastę żaden przebieg żeby się podniecać ze dobra piasta . Kolego czytaj ze zrozumieniem piasta po takim przebiegu jak nowa i jeszcze 3x tyle przejedzie. Dodatm że serwis robilem w seirpniu( z ciekawości) a teraz jest październik. Od tego czasu zrobilem ponad 500km i koło kreci sie bez oporów Bede na bierzaco podawal jej stan żeby niedowiarki zapatrzone w Noveteca uwierzyły że sa inne również dobre piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kilka uwag... Założyłeś temat w dziale Testy- wg mnie Twój temat nawet nie ociera się o definicję testu. Dla porównania test innych piast http://www.forumrowerowe.org/topic/35534-piastynovatec-d811sb-oraz-tyl-d812sb-qr/ Zanim zatwierdzisz post lub temat sprawdź składnię, ortografię,interpunkcję i usuń ewentualne błędy. Zapoznaj się z pkt 2i Regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.