Tomww Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witam Szukam jakiegoś porządnego łańcucha do starej szosy. Shimano Hg 50 będzie w porządku czy może coś innego polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 15 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ja polecam Connexa jakiegoś lub KMC z serii "X". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomww Napisano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ja polecam Connexa jakiegoś lub KMC z serii "X". a jaki model z serii X? czytałem też, że KMC Z92 s jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechB Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam, Ja polecam starszy łańcuch Shimano -> UG51. Świetnie sobie daje rade z koronkami bez fazu i nie piłuje tak zębów jak HG50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.