Adish Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witam, Jestem aktualnie w trakcie odnowy starej szosy. Wszystko fajnie, ale nurtuje mnie temat kół. Nie ma na nich żadnych oznaczeń, a jedyny trop w tym, że są na szytkę, najprawdopodobniej pochodzi z ZSRR (wnioskuje po podobnym napisie na szytkach) i po znaczku na zacisku. Przepraszam za jakość, ale coś chyba widać. Jak ktoś miałby też pojecie co to za rama to było by fajnie Przy okazji się pochwalę nabytkiem. Możliwe, że po małej renowacji pójdzie dalej w świat, dlatego proszę też o wycenę. Z tego co zauważyłem: Hamulce - Jakieś Dura Ace (klamki mają drążone otwory) Manetki - Campagnolo (na ramie) Korba - Biopace Przerzutka przód - Gipiemme Przerzutka tył - Exige Pedały - Campagnolo z metalowymi noskami i skórzanymi paskami Siodło - Turbo Sztyca,mostek i kierownica nie mają oznaczeń Dzięki za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 to jakiś skladak wszystko z innej parafi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.