pilocik69 Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witam, Chcialbym wymienic caly komplet hamulce i przerzutki. Myslalem o wymianie na Shimano XTR ale nie moge dostac tego. Co polecicie, generalnie cena nie gra roli, chodzi mi o trwalosc i komfort Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Przewody czy pancerzyki do linek? Jak pancerzyki do linek to Jagwire sprzedawane na metry w sklepach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Myslalem o wymianie na Shimano XTR ale nie moge dostac tego. To kiepsko szukasz: http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/hamulce-rowerowe/tarczowe/przewody/p,przewod-hamulcowy-xtr-sm-bh90-shimano,45955.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilocik69 Napisano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. mam hamulce V-brake, to jest chyba hydraulika Generalnie potrzebuje kompletu, pancerze + linki + koncowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No to sie zdecyduj przewód czy pancerz, pytałeś o przewody dostałeś przewody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilocik69 Napisano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Źle sie wysłowiłem: potrzebuje linki + pancerze + uchwyty. Caly pakiet do hamulców hamulców. Jak Ci dam hamulców to Ci przerzutcy odpadnom ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanas Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Hydraulika - nauka o praktycznych zastosowaniach cieczy w v-brake nie uraczysz cieczy , no chyba, że po urwaniu chmury . Skoro nie żałujesz kasy to może poszaleć i zasponsorować sobie coś takiego http://www.rowerownia.com/zestaw-linek-i-pancerzy-przerzutki-nokon-mtb-slimline-p-1469.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilocik69 Napisano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Drogo cos...., myslalem o czyms klasy XTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Najpierw przeczytaj to a później zastanów się czy warto zafundować sobie coś klasy XTR. Pomijając, że znalezienie V-ek XTR to raczej zabawa dla pasjonatów staroci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilocik69 Napisano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ok to zdecyduje sie na to chyba : http://allegro.pl/jagwire-racer-black-zestaw-do-przerzutek-i-hamulco-i3567542956.html tylko ja mam rower gorski a tu jest napisane, ze to jest zestaw szosowy - ale czy to jest istotne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.