telemarek7 Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Cześć Gdzie w Warszawie mogę bezpłatnie oddać opony rowerowe do utylizacji ? Z góry dzięku za odpowiedzi.
provid Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Nie jestem z W-wy ale ja zostawiam u znajomego w zakładzie wulkanizacyjnym i tyle. Podjedź i zapytaj się czy możesz im zostawić uszkodzone i stare opony rowerowe.
Shanex Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Jeśli mają coś jeszcze bieżnika i nei sa uszkodzone to można oddać komuś z forum
Mod Team Puklus Napisano 14 Października 2013 Mod Team Napisano 14 Października 2013 Zużyte gumaki dętki inne tego typu podzespoły oddać można u wulkanizatora zostaną one wykorzystane jako dodatki do naszych pięknych dziurawych polskich dróg
MikeSkywalker Napisano 14 Października 2013 Napisano 14 Października 2013 Też dzisiaj szukałem podobnego tematu bo już parę oponek się w domu poniewiera. W serwisie rowerowym dowiedziałem się że oddają do Handlopexu - firma zajmująca się dystrybucją opon, ma oddział w Warszawie z tego co widzę i przynajmniej u nas przyjmują bez problemu.
madziula21 Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 · Ukryte przez Puklus, 18 Października 2013 - Spam Ukryte przez Puklus, 18 Października 2013 - Spam U mnie zbierali na wsi opony http://www.ido-studios.com/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.