Skocz do zawartości

[Plecak SEIL] ... z kierunkowskazem

czach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupil bym ,lecz o pierwsze 500 zl to nie malo a po 2 gdyby takie cos bylo(kieszen i diody) dostepne w plecaku do bukłaka,bo takie cos tam prezentowane to brzydkie,a saszetka fajna,lecz jakos mnie nie przekonuje.Poki co spoleczenstwo nie jest na to przygotowane.

a po 2. Lepiej zeby tego nie wprowadzil do polski,bo tusk bedzie kazal zakladac kierunkowskazy do rowerów xD Starczy juz wygłupów z kamizelkami.Jedzie stary dziad na skladaku w kamizelce a potem wszyscy beda musieli w tym chujostwie jezdzic przez głąba. Takie moje zdanie.

Napisano

Kierowcy są uczeni patrzeć na wyciągniętą rękę a nie jakieś kolorowe znaczki na plecaku więc widzę tu średnią poprawę bezpieczeństwa :)

Fakt, w nocy może coś pomoże bo miałem już sytuację jak kierowca by mnie rozjechał tłumacząc się że "ręki nie widział" ale opaski na nadgarstki tańsze. 

Gadżet fajny, to trzeba przyznać. 

Napisano

Nie mówiąc już o tym, że taki kolorowy znaczek może być nieczytelny z większej odległości. Poza tym lampki rowerowe różnie migają i coś takiego może zostać odczytane jako zwykła lampka pozycyjna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...