qrczakzul Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Szukam, szukam, a nie mogę znaleźć. Jak się zmienia tam czas treningu? Jest w tym programiku opcja zmiany kierunku trasy? Tzn. punkt początku treningu chciałbym oznaczyć jako jego koniec i na odwrót. Jeśli ktoś ogarnia to proszę o helpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapiec Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Szukam, szukam, a nie mogę znaleźć. Jak się zmienia tam czas treningu? Jest w tym programiku opcja zmiany kierunku trasy? Tzn. punkt początku treningu chciałbym oznaczyć jako jego koniec i na odwrót. Jeśli ktoś ogarnia to proszę o helpa wywal ten bezużyteczny program i zainstaluj TCX Converter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 wywal ten bezużyteczny program i zainstaluj TCX Converter Z racji braku bieżącego podglądu mapy TCX-a uważam za niewypał. Reszta funkcji jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapiec Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 to wypróbuj CompeGPS Land Z racji braku bieżącego podglądu mapy TCX-a uważam za niewypał. Reszta funkcji jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 to wypróbuj CompeGPS Land Shareware ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazyjones Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 wywal ten bezużyteczny program i zainstaluj TCX Converter Z racji braku bieżącego podglądu mapy TCX-a uważam za niewypał. Reszta funkcji jak najbardziej ok Jest podgląd. Co masz na myśli jako 'bieżący'? ~wytapatokowane z trzetapaciej gatapalaktyki~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Pogląd jest po kilku klikjieciach. Bieżący to taki ktory pokazuje na mapie wybrany trackpoint od razu. Chyba ze cos u mnie nie dziala bo mam białe tło w dolnej części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.