Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

11 pazdziernika skradziono w Lublinie rower: rama Steinbach full Carbon, widelec FOX, cala reszta osprzetu to XTR, siodlo selle italia. Wszelkie informacje tel. 600214913, lub IV Komisariat Policji w Lublinie tel.  (81) 5354800. Ponizej fotka roweru - tylko w momencie kradziezy mial inna kierownice i siodlo. Pliss o pomoc !!!!

60a0422a389a.jpg

Napisano (edytowane)

Napisz w jakich okolicznościach się to stało i czym był zapięty.

Nie był zapięty. Był zamknięty w piwnicy. Ktoś musiał mnie śledzić, włamał się i ukradł tylko ten rower. Dwa inne pozostały nietknięte... Złodziej musiał wejść za mną do piwnicy i dokładnie widzieć, w której piwnicy chowam rower. Mam nadzieję, że rama jest na tyle rzadka, że ktoś go pozna i się jakimś cudem znajdzie....

Edytowane przez meeg
Napisano

Możesz być pewna, że rower pójdzie na części. No chyba, że gość który go gwizdnął jest totalnym tłumokiem i będzie chciał sprzedać w całości.

No cóż mam nadzieję, że właśnie nie błyszczy inteligencją, a zwabiły go logotypy XTR. Może gdzieś będzie próbował go sprzedać i stąd moja informacja - jeśli ktoś natknie się na ofertę takiego roweru, albo np. samej ramy, która jest dość rzadkim sprzętem w Polsce, to błagam o pomoc i kontakt. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...