ignito Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Siema mam taki problem czy na pochyłej powierzchni jest możliwość zrobienia dirtu? Mam już mniej więcej jakieś plany co gdzie zrobić ale nie wiem jakby to funkcjonowało na takim terenie. http://bankfotek.pl/view/1590230 wstawiam zdjęcie terenu o który mi chodz Będę jezdził tam bmxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na zdjęciu wygląda to dość płasko. Moim zdaniem spokojnie możesz budować tam hopy. Z pochyłego będzie zawsze troszkę większy rozpęd, a lądować i tak będziesz na profilu, a nie na oryginalnej glebie, więc nie ma to aż takiego znaczenia, najważniejsze jest to co tam usypiesz. Powodzenia w budowaniu! Wrzuć jakieś fotki jak już skończysz, lubię takie inicjatywy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.