Emblem Napisano 13 Października 2013 Napisano 13 Października 2013 Cześć, do tej pory jeździłem na rowerze specialized rockhopper 29er. Teraz chcę złożyć coś na kołach 26, jakoś 29 mi nie pasuje. Mam 188cm wzrostu waga około 70kg. Wszystko przełoże ze speca tylko jaką ramę kupić, amortyzator i koła. Mam do wydania max 1000zł + to co będzie zbędne ze speca jak sprzedam. Ramę myślę kupić accent peak 26. Amortyzator nie wiem jaki może być używka(piwotów na v-brakee nie musi mieć a nawet dobrze jak by nie miał). Jeszcze zostaje problem kół, chciał bym jakieś dobre i nie drogie. Są one na równi z ramą amortyzator może poczekać. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi:)
Mod Team Puklus Napisano 13 Października 2013 Mod Team Napisano 13 Października 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.