Gość Krzysztof Napisano 12 Października 2013 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam Posiadam rower turystyczny firmy Sparta i zużyła się owa zębatka. Chciałem kupić w necie ale nie wiem jak ,, dobrać '' . Może ktoś doradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Października 2013 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 najlepiej kupic taka sama jak była a jak nie to z taka sama iloscia zebow i pod taka sama dlugosc suportu jeśli ten jeszcze nie jest do wymiany, ogolnie ciężko cos wruzyc za mało szczegolow !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 najlepiej kupic taka sama jak była a jak nie to z taka sama iloscia zebow i pod taka sama dlugosc suportu jeśli ten jeszcze nie jest do wymiany, ogolnie ciężko cos wruzyc za mało szczegolow !!!! W sumie problem rozwiązany wsadziłem na tylne koło mniejszą zębatkę dzięki czemu mogłem skrócić łańcuch o spinkę a bardziej ciasny lancuch to rozwiązanie mojego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Krzysztof
Witam
Posiadam rower turystyczny firmy Sparta i zużyła się owa zębatka. Chciałem kupić w necie ale nie wiem jak ,, dobrać '' . Może ktoś doradzi?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.